2011 m. gruodžio 24 d., šeštadienis

Kažkada tai buvo..


Sveiki.
Šiandien tokia šventinė diena,tai ilgai sedėti prie kompiuterio nesinori.Juk reikia susitvarkyti ir kitus darbus nudirbti...
Bet man šovė tokia mintis.Gal prisiminkime,kas gi buvo praeitą Gruodį,kas rašė į šį blogą (tada buvusį snp) ir ką rašė čia..Gaila,bet per šias Kalėdas yra viskas kitaip.

Į blogą rašė Monika,aš,Elžbieta,Edita,Margarita,Lina,Gabija „pooh_“,Eglė,Gabrielė ir daugelis kitų...
Šie straipniai susiję su Kalėdomis,Adventu,taip pat yra ir porą staroll'o pranešimų susijusiu taip pat su kalėdomis. O archyve yra dar labai daug visokiausiu stardoll naujienų...
http://snp4you.blogspot.com/2010/12/stardoll-ruosiasi-kaledoms.html stardoll'as ruošiasi kalėdoms.Margaritos straipsniukas.

Čia nevisi straipsniai,jų buvo daugiau...
Bet..Visi tikrai geri.Turėjome puikią komandą,kuri padėjo mums atsigauti,o kiti rašytojai dar išliko iki šių dienų.Elžbieta,aš,Monika...Bet poto buvo dar ir dar rašytojų.Vienos pasitraukė,o kitos liko.
Manau,praeitos kalėdos bloge buvo tikrai geros.Visi dalinomės šventine nuotaika.Atrodo,kad aš kokia debilė,kad dedu kažkokius senus straipsnius ir rašau jums apie praeitus metus.Aš tiesiog noriu,kad prisimintumėt šį blogą,gal būt susirinks ir senieji rašytojai,kurie padėjo populiarint blogą.Bet kiek žinau,beveik visi metė stardoll'ą ir atidavė anketas.
Manau reikia džiauktis,kad likome,iškentėme visus anonimus (na ir dabar jų prisiveisė vėl).Dauguma blogų žlugo,bet mes sulaukėme kalėdų.
Aiškus,geriau nesedėkime prie kompiuterių,o eikime ką nors daryti gero.
Manau jums šios kalėdos bus tikrai linksmos.
Kas norite,galite paskaityti senesnius straipsnius.Gal būt komentaruose pasidalinsite ką prisimenate iš praeitų kalėdų (jei tada skaitėte),o gal norėtumėte ko nors šiame blogo panašaus,kaip ir seniau,kad buvo?
Vika..

5 komentarai:

Elžbieta. rašė...

_pooh, kvailutė:D

Panelė M. * rašė...

joo,geri laikai buvo

Viktorija. rašė...

Elz- kode?:D
Moni-jo.

Elžbieta. rašė...

nu nikas _pooh:D

Viktorija. rašė...

ai:D nei as prisimenu,nei ka:D