2011 m. spalio 7 d., penktadienis

Penktadienio filmai

Sveiki! Kaip smagu Jums vėl rašyti! Šį kartą aš rašysiu apie.... Filmus!!! Taip, taip. Tai atrodo labai vulgaru, bet koks penktadienis, be filmų? Tad šiandien aš Jums pasiūlysiu keturis arba penkis filmus. Filmų aprašymai bus iš interneto, o komentaras bus mano. Tad bėkite, pasiruoškite pop kornus, ar kokius kitus traškučius, atsisiųskite filmą ir praleiskite penktadienio vakarą linksmai, bei įdomiai :) Žiūrim ką turim.

Žvaigždžių dulkės/ Stardust


  Ši istorija prasideda paprastame Anglijos kaimelyje, o baigiasi pasauliuose, kuriuos sunku ir įsivaizduoti...

  Jaunasis Tristanas, siekia užkariauti nuostabios, tačiau šaltos merginos Viktorijos širdį. Ji sutinka priklausyti Tristanui, bet tik tuomet, kai jis atgabens krentančią žvaigždę. Norėdamas išpildyti savo mylimosios norą, įsimylėjėlis leidžiasi į kelionę ir po ilgų klajonių suranda žvaigždę, pavirtusią į nuostabaus grožio mergaitę Aiveiną.
  Netrukus paaiškėja, kad Tristanas nėra vienintelis, siekiantis žvaigždės. Keturiems karalaičiams ir trims mirusių jų brolių dvasioms, siekiančioms užimti tėvo sostą, vėl jauna norinti tapti piktoji ragana, piratas, vardu kapitonas Šekspyras, - visiems jiems reikalinga krentanti žvaigždė. Tristanui tenka pati sunkiausia užduotis - išvengti piktavalių pinklių ir laimėti Aiveinos širdį.

Mano komentaras: iš tikrųjų šį filmą mačiau ne kartą ir ne du. Bet vis žiūrėdama šį filmą, jaučiuosi lyg žiūriu pirmą kartą. Siūlau jį Jums, kas nematė. Tai pilnas nuotykių, meilės ir fantastikos filmas, kurį manau būtų verta pažiūrėti. Filmas, baigsis laimingai, bet ar jis gaus ir sieks Viktorijos širdies? Ar jis apsaugos Aiveną? Viską pamatysite filme.

Marlis ir aš/ Marley & me 


  Jauna porelė – Dženifer ir Džonas Groganai, abejodami dėl savo sugebėjimų auginti vaikelį, pradėti mokytis atsakomybės nutaria nuo paprastesnės būtybės: auksaspalvio retriverio, vardu Marlis.
  Žinoma, jie net neįsivaizduoja, kaip skaudžiai šioms viltims nelemta išsipildyti. Pačių keisčiausių dalykų bijantis ir dar keistesnius dalykus ryjantis bei amžinai besiseilėjantis šunėkas užkrauna tokią atsakomybę, kad jaunieji „tėveliai“ labai greitai ima gailėtis savo sprendimo.
  Žinoma, ne itin nuoširdžiai. Nes šalia visų šunybių Marlis suteikia Dženifer ir Džonui daugybę nuostabių akimirkų, nuolat dovanoja neginčijamas nesavanaudiškos meilės pamokas ir sušildo savo didelių protingų akių ir šlapios šaltos nosies šiluma.

Mano komentaras: kai pamačiau šį filmą, man jis buvo toks įdomus! Tas šuo toks, toks mielas... O šeimininkams  taip nesiseka su juo tvarkytis! Labai juokiausi, bet pripažinsiu, kad verkiau... Visos istorijos kurios baigiasi taip, mane liūdina. Kai aš esu už gyvūnus, jų teises, tai kai žiūriu tokius filmus tiesiog negaliu tvardytis, kaip "Palikti sniegynuose", "Hachiko" kurio dar nežiūrėjau, bet atsisiunčiau. Kai perskaičiau apie ką tas filmas visą dieną verkiau... Tad kaip baigsis? Ar pavyks šeimininkams su juo susitvarkyti? Ar supratote ką nori pasakyti šis filmas?

Mano super buvusioji/My Super ExGirlfriend



  Kai jaunas niujorkietis Metas susipažįsta su nuostabiąja Džene Džonson, atrodo, jog pagaliau jis rado tiesiog TOBULĄ merginą. Ji žavi, seksuali, turi idealią figūrą ir puikų humoro jausmą. Tačiau laikui bėgant paaiškėja, jog tai, kas taip ryškiai spindėjo, visai nėra auksas. Kuo ilgiau Metas bendrauja su Džene, tuo daugiau neigiamų “svajonių merginos” savybių išryškėja. Ji pernelyg reikli, valdinga, pavydi ir siekianti kontroliuoti savo vaikino gyvenimą. Vieną gražią dieną Meto kantrybės taurė persipildo ir jis ryžtasi nutraukti santykius su diktatoriaus įpročių negalinčia atsikratyti drauge. Tačiau tai padaryti, pasirodo, ne taip paprasta.
  Paaiškėja, kad Dženė – ne paprasta, o… supermergina. Tiksliau tariant – superherojė, apdovanota nepaprastomis galiomis. Ir ji nedvejodama pradeda jomis naudotis, siekdama žūtbūt susigrąžinti savo buvusį vaikiną. Dženės įtūžis dar labiau sustiprėja, sužinojus, jog Metas užmezgė romaną su savo kolege Hana . Velniop meilę! Dabar supermergina trokšta keršto ir vargas tam, kas pasipainios jos kelyje…

Mano komentaras:  geras filmas. Labai praskaidrinantis nuotaiką. Patariu pažiūrėti visiems, nors atvirai pasakius viso dar neperžiūrėjau, bet greitu laiku žadu peržiūrėti (reikia savo kolekcija praplėsti). Tai žinau kaip baigsis ir žinau pradžią. Kaip baigsis filmas? Ar keistoji porelė susitaikys? O gal jie išsiskirs?

Vanduo drambliams/ Water for elephants


93-ejų Jacobas  – senelių globos namų gyventojas, tyliai laukiantis mirties ir galvojantis apie prabėgusius gyvenimo metus. Senolio mintys nuklysta septyniasdešimt metų atgal, kai jam tebuvo 23-eji...
Didžiosios depresijos laikai. Jaunas veterinarijos studentas Jacobas po tragiškos tėvų žūties meta universitetą ir prisijungia prie populiariausio pasaulyje keliaujančio cirko "Benzini Brothers". Sekdamas savo tėvo pėdomis, trupėje vaikinas pradeda dirbti veterinaru, o netrukus sutinka ir įsimyli nuostabią moterį Marleną. Deja, mergina ištekėjusi už charizmatiško, tačiau žiauraus ir negailestingo cirko gyvūnų dresuotojo Augusto. Pavyduolis vyras seka kiekvieną jaunos žmonos ir naujojo veterinaro žingsnį. Tuo tarpu jaunuoliai nebegali atsispirti vienas kito traukai.

Mano komentaras: kaip tik šiandien jį baigiau žiūrėti, ir jis mane taip sužavėjo! Gal pradžia ir neįtraukianti, bet pabaiga tiesiog tobula! Negalėjau atsitraukti nuo kompiuterio ekrano kai žiūrėjau (gal dėl to, kad vaidino Pattinson'as?), aktoriai, vaidybą, tiesiog gerai surežisuotas filmas. Va čia tai mylintis žmonės... Kaip man pagailo tų žmogelių kurie mirė... Numesti ant uolų... Na gerai, nieko nebesakau, nes jokio įdomumo nebus. Kokių nuotykių patirs jaunuoliai? Ar jie bus kartu?  O gal pabaiga baigsis ne taip kaip tikėjotės...


Tai tiek mano pasiūlymų. Galbūt ir ne kokie, bet man patiko šie filmai, tad siūlau Jums. Ar norite, kad kitą penktadienį  vėl įkelčiau filmų? Jai taip, tai siūlykite komentaruose :)

Čia buvo Evelina (Ėvelis)


11 komentarų:

Silvija. rašė...

visus mačiau, geri filmai;) įklek dar, aišku!:D Jane Eyre dar neblogas

Unknown rašė...

Mačiau ,,Žvaigždžių dulkes", gal ir norėčiau pažiūrėt dar kartą, tačiau po ,,Doriano Grėjaus Portreto" dar ilgai nenorėsiu to aktoriaus matyti XD

Elžbieta. rašė...

atiųsiu šiam vakarui ~ My Super ExGirlfriend .:>

Rei Rei. rašė...

Kiek kartų mačiau Marlį ir aš, tiek kartų verkiau :D

Unknown rašė...

Džiugu, kad patiko :) Siūlykite dar filmų! :D

Dominika rašė...

Siūlau "Pagirios Tailande":DD

Dominika rašė...

arba "afigiena mokytoja"

Anonimiškas rašė...

kai žiūrėjau Marlis ir aš tai pabaigoj vos valdžiausi, kad neapsiverkčiau gėda gi prie kitų :D

Agnytccc :3 rašė...

Žiurėjau hatchiko verkikau... ; s

ILoveMagic rašė...

man pavydžiui tobulas penktadienio filmas yra transformeriai :D arba how i met your mother, bet čia jau serialas :D

Unknown rašė...

this websitecheck these guys out weblinkThis Site this contact formher explanation