2011 m. spalio 9 d., sekmadienis

Rudeniniai džiaugsmai


Atėjus rudeniui,žemę nuklojo rudeniniai lapai. Vieniem tai kelia džiaugsmą- kitiem liūdesį. 
Šaltis, didelis vėjas... Visa tai mums teks kęsti iki žiemos,o toliau prasidės dar sunkesni vargai. 
Pasižiūrėkime ir į gerą rudens pusę. Eidami į miestą ar pan. galime rasti daug įvairių,spalvotų ir nematytų lapų, puiki proga pasidaryti įdomią foto. 
--
Naujas sezonas, nauji ir apsirengimai. Šiuo metu teks lepintis šiltesniais rūbais, gal būt net keletomis pirštinių poromis ar net kailine,šiltesne kepure.
Ateinančias 3 dienas, orai rodo,kad teks prisitaikyti prie šaltesnių orų ir teks ieškotis spintose ko nors šiltesnio. Pateiksiu porą rudeninių apsirengimų pavyzdžių...


Siūlau naudoti rūbų su ornamentais, nes jie visuomet šiltai ir jaukiai atrodo rudenį. Maža ar vidutinė kuprinė visada atrodys puikiai bet kokiame jūsų deriny.
O kad derinys nebūtų per nuobodus pasinaudokite keletais aksesuarų,tai gali būti ir įdomūs auskarai, kaklo papuošalai ar žiedai. Bet mane visuomet trauks žiedai ir kaklo papuošalai :>


Šis kiek paprastesnis, kas mėgsta paprastą, nenuobodų stilių. Čia vėl randasi megztinis puoštas ornamentų motyvais. Iš megztinio esančių spalvų pagrobiau pilką. Džinsus ir batus panaudojau tos pačios pilkos spalvos. Na o rankinė žalia kuri prisitaiko prie pačio megztinio,o kad derinys taip greit neatsibostų panaudojau ir apyrankę.

Štai pora pateiktų rudeninių apsirengimų.
Kuris patiko labiau?

Grįžkime prie tikrų rudeninių džiaugsmų.
Nors ir šaltis kamuoja ir kamuos, ruduo nesutrukdys linksmintis su draugais.

Eikite į kavinę,pasisėdėkit, pavalgykit ir pasijuokit. Taip pat galite nusigauti į kito miesto prekybos centrą,jei pas jus tokių "Big" parduotuvių nėra. Galite nuvykti į Akropolį,Ozą ar pan. Keliauti galite autobusu,traukiniu... Kalbėdami,fotografuodamiesi kelionė tikrai neprailgs,tad nepastebėsit ir būsite jau nukeliavę į tam tikrą prekybos centrą.
Na išklausėte keletą mano rudeninių patarimų.

O dabar iki kito karto,
turiu eit mokytis:(

Radvw//

5 komentarai:

Elžbieta. rašė...

KŪL DERINIAI.:*

Dominika rašė...

patiko :)

p.s kokį ps naudoji? :DD

Radvile rašė...

ačiū:*

PS5:)

Wall of Fashion rašė...

I love that poncho and shoes!

xx Marije

fashionarepassion.blogspot.com Berta rašė...

Like!