2011 m. spalio 7 d., penktadienis

Rudens gerybės

Sveiki! Kaip praėjo diena? Man labai gerai! Atsiskaičiau lietuvių poemą ir spėkit kiek gavau... o gi 10! O žinot koks jaudulys kai nueini sakyti prieš klasę (aišku esu sakius ir prieš dar didesnę auditoriją)? Kaip žiūriu blog'as miega gyliu rudeninių miegu... Paskelbiau naują rubriką, niekas nedalyvauja... Niekas nerašo... Žodžiu, reikia imti vadžias į savo rankas ir pradžiuginti Jus įdomiais straipsniais. Iš kart sakau, kad šiandien straipsnių turėčiau parašyt dar du, arba tik vieną. Bet jis pasirodys biški vėliau. Tad nieko nelaukdama pradedu savo straipsnį :) 

Atrodo ne taip ir seniai buvo vasarą kai džiaugeisi, jūra, oru, draugaus, pirkiniais, viskuo kas buvo aplinkui ir kt. Bet vieną rytą atsikėlus, pamatai, kad jau artėja šiaurys, kuris miegojo per vasarą ir nežadino mūsų eiti į mokyklą... Krenta lapai, temperatūra siekia vos +10, tenka eiti į mokykla net ir prastu oru, apsisaugant dešimties storio drabužiais. Bet kodėl nepagalvojame, kad ruduo irgi labai smagus metas? Krentantys lapai nuotykių pilna mokyklą ir aišku.... naujas garderobas! Tau nebereikia jaudintis dėl jo, nes tikrai prieš rudenį susipirkai viską ko reikės, bet kaip tai panaudoti? Gal man tai iš vis netiks? Iškylą tokie klausymai staipantis prieš veidrodį su savo nauju švarkeliu, striuke ar paprasčiausiai maikute. Tad šis straipsnis bus apie derinius, kaip galima apsirengti rudenį. Iš kart sakau, kad šie deriniai seni ir juose yra aukštakulniai bateliai ir visokie kitokie dalykai, kurių mes nenešiojame, bet turbūt tai netrukdys, juk batus kiekviena galime prisiderinti savaip. Nieko nelaukdama, keliu pirmąjį derinį.

Štai pirmas pavyzdys.  Šis derinys labiau skirtas toms, kurios nebijo šalčio ir didelio vėjo.Derinį sudaro: Šiltas paltas, Jus tikrai apsaugos nuo šalčio ir vėjo, tuo galima nė neabejoti, paveikslėlyje galime pamatyti kokio jis storio. Maikutė paprasta, plona, bet juk nebūtina apsitūloti taip, kad prakaitas imtu taip? Tad ši balta maikutė tikrai tiks ir patiks toms, kurios nebijo peršalti ir toms, kurios dar gyvena vasaros dienomis. Kaip gi be džinsų šiame derinyje? Juk negi dėsimės kokį "Miniaką" ir kitaip sakant, demonstruosim savo "užpakalį" kitiems? Na nebent tos kurios taip ir rengiasi... Batai kaip batai, parinkau dvi poras, kurios galbūt man labiausiai čia derėjo. T.y aukštakulniai bateliai (kurių Jums nesiūlau) ir kitaip sakant "Kerzai". Šių batų aš labai trokštu, norėjau pirkti juodus, bet kulnas labai nepatogus, tad teko apsieiti be jų. O šiame derinyje manau jie puikiai tinka, o, kad nepamirštumėt vasaros, tai vidus net gi gėlėtas! Manau užteks apie šį derinį, nes nežadu aptarinėti visų derinio detalių, kurios man tikrai užimtu laiko. Beje, su šiuo deriniu galite eiti ir į mokyklą, ir į miestą su draugėmis. 


Jei atvirai, tai šį derinį kūriau pagal mano numilėtinius batus, su rudu kulnu. Ką galiu pasakyti apie šį derinį? Su juo turbūt galima būtų eiti tik šiltesnę dieną, kaip buvo rugsėjo dienos. Pažiūrėjus į derinį iš kart matosi, kad pavyzdžiui viršutinė dalis t.y maikutė vienu pečiu, yra gana plona, nors aišku daug kas tokias turi ir Jiems nešaltą. Toliau eina į timpas panašios kelnės, iš kart sakau, kad tai ne timpos, o į timpas panašios kelnės. Pati pirmai galvojau, kad tai timpos, bet vėliau paklausus kitų nuomonės ir perskaičius pavadinimą pamačiau, kad tai kelnės. Na, kelnės kaip kelnės nežinau net ką ir pasakyt... Batai turbūt mano mėgstamiausia dalis. Prie šio derinio derinau juodus batus. Bet aišku, vieni su rudu kulnu, tai teko priderinti kažką rudo. 

Tai tiek šiam kartui. Atsiprašau, kad tik du deriniai, bet labai daug jau aprašiau, o ilgi straipsniai tikrai neįdomu skaityti....

Jums tašė Evelina (Ėvelis).


8 komentarai:

Ievūks. rašė...

Jums tašė ;DDDDDD Šiaip patiko ;D

Anonimiškas rašė...

nieko gero

Unknown rašė...

Ievukou - ačiū :)
Anonimiškas - tai ko skaitei jei nieko gero? Ačiū nors už tiek ;)

Rei Rei. rašė...

Patiko, derinys gražus.
O man įdomu ar anonimas parašytų geriau :D

Elžbieta. rašė...

sveikinu gavus dešimtuką. O deriniai na nėra ten klaikiai gražūs, nes man atrodo visko per daug, atsiprašau Ev.:D BET viskas suderinta puikiai.;))

Unknown rašė...

Rei Rei - dėkui ;D
Elžbieta - žinau, bet aiiii.. :D

Rugilė :Dp* rašė...

O kiek supratau tai su dviem batais ane ? :D

Unknown rašė...

Rugile - ne, čia pasirinktinai :)