2011 m. spalio 6 d., ketvirtadienis

Linsksmas šeštadienis


Sveiki, kas dabar skaito GK ir laukia įdomių straipsnių ar konkursų! Ah... Kaip gera prisėsti prie kompiuterio kai žinai, kad atlikai viską ką reikia (gal ne visiškai viską, bet...). Po sunkios ir įtemptos dienos manau kiekvienas į ėjas norėtu paskaityti kokį straipsnį. Galbūt Jus nuvilsiu, bet. Tai nebus lyg konkursas, tai bus lyg rubriką, kurią galbūt vesiu kiekvieną šeštadienį, jei bus tokių kurie norės atsiųsti savo darbus. :) Tad kam įdomu skaitykite toliau. 


Turbūt Tu daug skaitai ir esi labai šmaikšti, visą laiką randi kaip praskaidrinti draugui nuotaiką, žinai daug įdomių ir juokingų istorijų, skaitai anekdotus ir visą kitą... Tai šis šansas kaip tik tau! Tu gali parodyti savo talentą kaip tik čia. Kiekvienas kuris mėgsta juokauti ir kurti istorijas, turi sudalyvauti šioje rubrikoje! Viską ką reikia padaryti tai - sukurti juokingą istoriją, nesvarbu kelių žodžių, svarbu, kad ji padėtu linksmai užbaigti šeštadienio vakarą. O dabar detaliau:

Kaip rašiau, visų pirma reikia sukurti juokingą istoriją, sugalvoti pavadinimą ir išsiųsti laišką. Aišku nepamiršk vardo, pravardės arba tiesiog pasakyk slapyvardį. Jau šį šeštadienį įdėsiu keletą istorijų (jei jos pasieks mano pašto dežutę) ir galėsite pasidžiaugti savo istorijomis. Siųsti reikia į gyvenimaskitaipe@gmail.com. 



Tad laukiu Jūsų linksmu darbų :) 

P.S jei negausiu nė vieno laiško, tai rubrikos nebus....

Komentarų nėra: