2011 m. gegužės 31 d., antradienis

Ką veikti vasaros metu?

Sveiki,
pradžiai noriu pakalbėti apie save. Atleiskit jeigu buvau bjauri, nedraugiška, pikta. Pastebėjau savo blogą elgesį tik šiandien, kai draugai pirma kartą pamate manę piktą, nes visą laiką matė linksma, su šypsena ir draugišką mergaitę, supratau, kad galiu daug ką prarasti ir čia taip pat, tarkim - rašymą į SNP, o rašyti aš tikrai noriu, turiu daug minčių. Na tiek apie mane.
Ką veikiat vasara? Paklausiau šito klausymo draugų daug kas pasakė - kaimas, kiemas, jūra, draugai. Draugai? - klausiau aš,- o ką veikiat su draugais? Visi greit atsakė - būnam kieme, prie ežero, vaikštom, važinėjam dviračiais. Pamaniau, kad reikia dar daugiau veiklų sugalvoti, aišku sugalvojau.

Miškas.
Daug kam nepatinka būti miške, kodėl? Juk galima ateiti čia su draugėm, o vasara būna daug gėlių. Ką noriu pasakyti? Nuskinkit gėlių, ir pinkit viena kitai vainikus, po to su jai lakstykit, galima net gi basiems, kaip gera būna jeigu radot mišką, o jame yra upelis, jeigu tokį radot (arba šalia mišk) taškykitės, juokitės, svarbiausia, kad būtų linksma. Taip pat miške galite padaryti 'pikniką' pasėdėkit, pavalgykite, pažaiskite žaidimų (su kamuoliu tarkim) .

Pinkit, kurkit, pieškit.


Diena būna karšta, atsisėskit į pavėsį ant suoliuko, supinkit draugystės apyrankių, arba pieškit ką matot - praleiskit valandėlę rankdarbiams, užkaskite sumuštiniais, saldainiais, sausainiais ir aišku kabėkit, o ne tylėkit.


Dainuok, šok.


Sukurkite savo dainą, jai šokių žingsnius - šokit, dainuokit. Gal ir kiti pagalvos 'kvailutės' , bet jums - linksma ir smagu. O dar geriau jeigu ne viena šoka, o visos ir visos dainuoja. Juk kartais 'rauna stogą' , tiesa?

Tiek sugalvojau,

linksmos vasaros.

Elžbė.*



5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Pikčiurna : **

Anonimiškas rašė...

Patiko :) Tau taip pat linksmos ir šiltos vasaros :)

Elzytėė.♥ rašė...

ne, jau pralinksmėjau.:D
smagu, kad patiko, na manau vasara bus tikrai karšta.:D

Anonimiškas rašė...

Labai laukiau šios vasaros.
Beje tau irgi geros vasaros :)*

syma96 rašė...

vasarą reikia tūūūūsintis