2011 m. balandžio 28 d., ketvirtadienis

Rubrika- Sukurk pasakojimą apie.. Startuoja!

Sveiki. Kaip ketvirtadienis? Man asmeniškai puikiai. Na, o dabar prie svarbių reikalų. Dėl kortelių,- šį kartą jų nedarysiu, pasidarykite pačios. Koks fonas? Pilkas,kaip ir toks ant kurio mes rašome.. Teksto šriftas nesvarbus,svarbu,kad gražus,o teksto spalva JUODA. O dabar prie temos. Manau visi atsimenate tą straipsnį kurį rašiau vakar, kokias rubrikas vesiu. Taip,taigi pirmiausia pradėsiu nuo lyg konkursinės rubrikos.. Apie ką ji? Priminsiu. Šioje rubrikoje jums reikės tiesiog sukurti linksmą,liūdną,su sarkazmu ar pnš tekstą ir jį atsiųsti. Kokį? Tiesiog nurodysiu aš,todėl pradžiai, kad įsivaizduotumėt kaip viskas vyks tema lengva. Ją pasirinkite apie ką norite, bet privalumai turi būti tokie-
  • Jums reikia sukurti pasakojimą kaip ir minėjau bet kokia tema. Tai gali būti kažkas susiję su realybe arba stardoll'u,žinoma tai neprivalo būti tikra. Tai gali būti kažkiek išgalvota, bet aišku ne visas tekstas vien kažkokiomis pasakomis. Turi būti ir kiek tikrovės.
  • Šiai dienai jūsų sukurtas pasakojimas turi turėti bent 80 žodžių arba kiek daugiau. Max 120 (kurkite per word'o programą,įeina ir simboliai.. Aišku kuo daugiau tuo geriau. Pasakojimas turi būti linksmas,kiek su sarkazmu. Galiausiai nepamirškite ir kažko įdomaus bei intriguojančio! 
  • Visus darbus siųskite elektroniniu paštu- Stardollnewsplanethype@gmail.com nepamirškite parašyti nick'o!
Taigi galite prisegti ir nuotraukų aišku jeigu netingite ir norite.. Vertinimas bus toks- įkelsiu visų darbus ir trys surinkę daugiausiai balsų gaus po 5taškus, o vėliau viskas virs stardollar'iais. :) Tad jeigu turite klausimų klauskite,o aš lauksiu darbų! Be to juk siųskite, nes ir tai įeina į SNP mėnesio merginos rinkimą. :)


9 komentarai:

Zujkis♥ rašė...

Gera rubrika ;] Bet nedalyvausiu...

Anonimiškas rašė...

Kodėl?

cyplionok rašė...

Galbūt sudalyvausiu :)

Nida rašė...

Man tai šiandien išvis kažkaip nesirašo. Aš net tos istorijos nesugalvoju... :(

Zujkis♥ rašė...

Na, nežinau, man kažkaip nelabai norisi dalyvauti, nežinau..

Eglė rašė...

Aš šiandien kažkokia pasimetus. Nepastebėjau kokia tema

Anonimiškas rašė...

Pats susigalvok temą :D

Aušrinė ♥ rašė...

Būtinai max 120 žodžių? Turiu puikių rašinėlių, tad.. :D

Sandruxx rašė...

Nedalyvausiu:(Bet labai norėčiau:)