2011 m. gegužės 24 d., antradienis

Vasara jau čia!!! (pirma dalis)

Ateina vasara, o mes vis dar nežinome kuo naudingu ir gražiu mes galime papildyti savo spintas.
Svarbiausias dalykas renkantis rūbus, nepasimesti tarp tų visų mielų širdžiai daikčiukų ir išsirinkti praktišką drabužį, kuris bus madingas, patogus ir lengvai priderinamas. O, kad pasirinkimas taptu dar lengviau įveikiamas pateiksiu jums mažą vasaros 2011 must have sąrašą.

Midi sijonas

Kas vasarą gali būti geriau už midi sijoną alsuojanti romantika ir lengvumu? Tai vienas geriausių ir praktiškiausių pasiūlymų. Prie tokio sijono galima priderinti įvairių drabužių. Su tokiu sijonu galima sukurti vis kitokį įvaizdį, paprastą, hipišką, o net ir šiek tiek rokerišką!


Platėjančios kelnės

Moteriškos, lyg iš dešimto dešimtmečio paimtos kelnės bus madingos šią vasarą kaip niekada. Laisva, patogu ir gražu, ko daugiau reikia, kad pasijustum graži? O ir su kelnėmis galėsi sukurti daug derinių, tad štai dar vienas puikus ir praktiškas pasirinkimas.


Maxi suknelė

Karštą dieną užsidėti ilgą, lengva, vėjo nešiojamą suknelę tobula. Tai pasirinkimas dėl kurio nepasigailėsi. Čia nereikia jokių įmantrybių, čia dominuoja paprastumas ir kuklumas. Šią suknelę jus galite dėvėti ne tik paplūdimyje, bet ir kiekvieną dieną.


Tai tiek šiam kartui, laukite kitos dalies :)
P.S. Gero jums trečiadienio ir labos nakties.

Edi

2 komentarai:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Fainai. Tik dabar pamačiau straipsnį, nes jis buvo tarp senesnių :D

Anonimiškas rašė...

Aga, aš irgi :D Šiaip patiko, patys deriniai tokie gražūs :)