2011 m. gegužės 23 d., pirmadienis

Savaitės dainų top 10


Sveiki. Kaip praėjo diena Jums? Man tai žiauriai gerai. Per rusų sėdėjom be mokytojos, o už matieką gavau 7 (happy), na ir nebuvo septintos pamokos. Žiauriai patiko ši diena, aišku kai kuom ir nepasisekė, bet ai... nebepasakosiu. Nors ir sakiau, kad nevesiu jokios rubrikos, bet kai nuėjau ieškot šios savaitės top 10 populiariausiu dainų, sugalvojau kai ką, kas manau būtų įdomu. Kiekvieną savaitę aš Jums įkelsiu po top 10 populiariausių dainų. O štai šios savaitės dainos ir komentarai po jomis (:D). 

1. Adele - Adele - Rolling In The Deep.



Na ši daina man visai patiko. Nesistebiu kodėl ji pirmoje vietoje, dabar aš girdžiu ją per visur grojant. Kartais užsileidžiu šią dainą, bet ne taip dažnai, nes ji ne mano skonio. Bet kartais paklausyti galimą. Mane nustebino tai, kad ji jau antrą savaitę iš eilės pirmoje vietoje, daug jos klausosi... 

2. Katy Perry Featuring Kanye West - E.T.



Ši daina mane užveda. Bet, kad patiktu tai ne. Labiau patinka kai tas vaikinas dainuoja. Šiaip Katty ne mano mėgstamiausia dainininkė, bet kartais galima paklausyt jos dainų. Aną savaitę ji irgi buvo anoje vietoje, tad neturiu ko daugiau ir komentuot. 

3. Jennifer Lopez Featuring Pitbull - On The Floor.



Va šita daina tai man patinka. Atsimenu kai ją radau, tai negalėjau atsiklausyt. Kiekvieną dieną ją leisdavausi ant viso garso. Dar ir dabar patinka, bet nebe taip jau labai. Kartais užsileidžiu, bet ne per dažnai. Manau daugeliui patinka ši daina, nes pavyzdžiui iš mano draugų daug kas klausosi šios dainos dar ir dabar. Aną savaitę ji buvo ketvirtoje vietoje.

4. Pitbull Featuring Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give Me Everything. 



Ši daina man irgi patinka. Gal Pitbull'is nelabai, bet tas kitas tai mmm.... Jo balsas man labai gražus. Ši daina irgi tokia užvedanti. Man ji patinka, turbūt ir kai kuriems iš jūsų. Žiūriu Pitbull'is greit kyla į top'us. Aną savaitę buvo šeštoje vietoje. 

5. Bruno Mars - The Lazy Song.



Ne mano skonio daina, bet klausytis galima. Kaip daininkas man jis nelabai, nebent jo viena daina Granade. O taip tai man jis nelabai. O apie šia dainą, tai hmmm... Net nežinau ką pasakyt, man ji nepatinka, tad nežinau ką ir komentuot. Gal kam ir patiks. Aną savaitę ji buvo penktoje vietoje (kaip ir šią). 

6. ed Peas - Just Can't Get Enough.



Kas gali nežinot šios dainos? Juk ji filmuota prieš katastrofą... Na, bet dabar ne apie tai. Man ši daina patinka, bet galėtu būt labiau užvedanti. Pradžia tai man labai patiko, ypač tos merginos balsas. Aną savaitę buvo septintoje vietoje. 

7. LMFAO Featuring Lauren Bennett & GoonRock - Party Rock Anthem.



Atsimenu kai radau šią dainą. Man ji labai patiko, dar ir dabar patinka. Pirmą kartą ją išgirdau kai klasiokės šoko pagal ją. Man ji patinka, tokia užvedanti, dar tas keistas toks klipas... Bet man keista, kad ji tokioje vietoje. Galėtu būt ir aukštesnėj.  Aną savaite ji nebuvo top'ę. 

8. Lady GaGa – hair. 



Nežinau, bet man ji pati labai nepatinka. O ši daina tuo labiau. Kažkaip nei užveda, nei ką. Nesukelia jokių jausmų, paprasta daina kaip ir jos visos kitos. Keista, kad dar pateko į top'ą. O ana savaite jos nebuvo. 

9. Lady GaGa - The Edge Of Glory.



Ir vėl Lady Gaga. Ko stebėtis jei ji tokia populiari. Ši daina man irgi nepatiko. Nesužavėjo - visiškai. Jai gal labiau tinka dainuot užvedančias dainas kur reikia panaudot balsą. O ana savaitę ši daina buvo net trečioje vietoje. Šaunu. 

10. Snoop Dogg Vs David Guetta - Sweat (Remix).



Va ši daina jau geriau negu Gagos. Gal ir neužvedanti, bet bent geresnė. Šiaip nieko, bet kažko trūksta, gal kokio kito balso, atrodo lyg paprasta daina, jokių kitų žodžių.... Aną savaitę buvo devintoje vietoje. 

Tai tiek apie šį dešimtuką. 
Ar norėtumėt šios rubrikos? Jei ne, tai aš jos nevesiu... 

Čiao 



16 komentarų:

Simona (geltona11) rašė...

Ne,nes ji nukopijuota nuo SNA ;PP

skaitytojas rašė...

Mieloji sna mergyt, fyrink į savo supista sna ir sedėk ten. Atejei pasitrint ? Eik palaižyk kam subine kai pašiks, nes kaip žinai dabar krize ir tuoletinis popierius brangsta ! :)
Evelyną - labai puiku !

Gabrielė rašė...

Gal siek tik nuobodu buvo skaityti.. As uz Gagos dainas!! :DD

Anonimiškas rašė...

Simona - tu man parodyk kada SNA šia rubriką darė? A? Nu parodyk. Aš galiu tau specialiai ir tinklapį įkelt kur dainas atradau :P

Skaitytojas - Dėkui :)

Gabrielė - na gal, bet nežinau ką daugiau parašyt reikėjo :D

skaitytojas rašė...

Evelina , manau nekreipk į pasirodeles :)

Simona (geltona11) rašė...

Skaitytojau. Tai tau patarčiau paragauti šūdo skonio,gal tada gražiau šnekėtum. Jeigu nebijotum,bent savo nick pasirašytum,tu šūdo gabale.Ir eisiu į SNA,ten bent yra ką skaityti.

Evv - o kaip dėl top 10 music hits? Atrodo labai panašiai. O gal,klystu?

Anonimiškas rašė...

Simona - Susidegink : )*

Simona (geltona11) rašė...

Anonimiškas - tu taip pat,tik ant iešmo :))*

skaitytojas rašė...

Ane . O iškur tu žinai kad aš jo neragavau ? Ubage. Neslepiu savo niko kam reikia - tas žino. Ane SNA tai šudas padarytas iš karvės ir vištu mešlo . Fainjiaii meiluuut ? : ** toki labajj reik skaityt ? Eik pas mineda jis tau tiesa pasakis.

Simona (geltona11) rašė...

Tai,kad nenoriu tavęs apgaudinėti su Minedu,dar supyksi labai. Nepergyvenk,tai tik šeimyninė krizė. Gal greit vaikučių susilauksit.Tokių debiliukų,kaip tu pati.
Ką tik įrodei,kad pati ūbagė,nes rašai,kad šūdo ragavai. Skanuu ane? Per brangus tau matyt šokoladinis tortas.
SNP tikrai nepadarytas iš nieko geresnio,jeigu jau kalbėti apie kokybę. Jis padarytas iš tavo šūdo,tai blogiau ir už karvę,ir už vištą.

skaitytojas rašė...

Tikrai. Žinai Minedas ne mano lygio angeliuk. O mano šudas aukščiausios rušies. Tavo ten gal iš kokiu kaimu šudas tai žinai jau ir rušis ŽEMA. tai vat valink valink į kaimą pas močiute karviu ganyt vištu vejot.

Anonimiškas rašė...

blet pisk is ce kale supista kurwa jei nepatinka (ce simonai)

Vika antuxxxsss rašė...

AŠ ČIA IRGI VEDŽIAU TOKIĄ RUBRIKĄ IR NEPRISIPISKIT (beje kopijavimu kažkaip manęs nieks neapkaltino,tai ko Eve kaltinat? ) :) Bet Evelina daugiau pasistengė. :))

Jouuu :D rašė...

Išmokit rašyt,o tada ant kitų stumkit (čia anonimams,arba kitaip "gudručiams" ) :)

Anonimiškas rašė...

blet moku aš rašyt, bet užpisa tie visi kableliai, šūdeliai.

Jouuu :D rašė...

Ne kableliai,o tokie dalykai kaip : blet,piskit,ce,