2011 m. gegužės 22 d., sekmadienis

Hipiai iš ties madingi?


Hello hippies! Kaip rytelis? Ar gavot saulės spindulių pliūpsnį į galvą? Apsižvalgykit aplinkui, taip gražu.... Saulė šviečia, šilta (galbūt).... Tiesiog pati saulė kviečia į lauką, bet aišku kodėl to negalėjo būt vakar? Nors ir buvo šilta, bet ne taip.... Na gerai. Rašau Jums dabar, nes vėliau nebus laiko, reikia giegės kontrui ruoštis ir ne tik, tad be galvodama apie ką Jums parašyti, sugalvojau apie hipius. Taip, taip, Monika prašė, kad straipsniai būtų susiję su Hipiais, tad ir rašau. Nesijuokit jei kas nepavyks, nes pati rašau iš galvos...

Kai išgirstame žodį Hipis, turbūt mus visus apima juokas.  O kodėl? O todėl, nes mano manimu visiems kvailai atrodo žmonės su ilgomis ir žiauriai platėjančiomis kelnėmis, margaspalviais drabužiais ir t.t. Mes niekada nesusimastome, bet jei jų vietoje būtumėme mes? Ar dar juoktumėmės? Manau, kad ne. Šiandien besidairydama internete iš pamačiau, kad norint būti Hipiu, nereikia dėtis ilgų ir žiauriai platėjančių kelnių. Tereikia margos suknelės ar ant galvos tų juostų, kad atrodytum panašiai. Noriu su Jumis ir pasidalinti tuo. Štai pirmoji nuotrauką. 


Ar negražu? Man tai labai graži ta suknelė. Iš ties mano manimu su tokiais drabužiais būtų negėda eit ir į miestą. Nei per daug spalvų, nei kelnių nėra. Pabandyti būtų įdomu... 


Man čia iš vis nepanašu į Hipę, bet čia Hipė. Šiame derinyje daugiau dominuoja geltona spalva, o suknelėje daug spalvų, kad panašiau būtų į Hipę. Man šiaip patiko, nei per daug krenta į akis, nei baisiai atrodo. 


Čia paskutinis paveikslėlis kurį įkeliu. Čia irgi nelabai panašu į Hipę, bet čia irgi Hipė. Toje suknelėje yra daug įmaišyta spalvų, o dar tos platėjančios rankovės.... Na žodžiu, čia Hipė.

Taigi, ar matot, kad visai nieko atrodo? Man pavyzdžiui taip būtų ne gėda eit. Tai tiek šiam kartui. Nors ir nedaug, bet vis tiek parašiau. Vėliau galiu ir neparašyt... Taigi, geros dienos Hipiai! (:D)

Jūsų Evelina * 



3 komentarai:

Ivvė.@ rašė...

Visos aprangos nerealios <3!!

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Kaip fainai ::DD Mačiau visas ;pp

Elzytėė.♥ rašė...

važiavau trulu vakar ir dvi hipes sedėjo, tai tokios cool suknelės!