2011 m. gegužės 24 d., antradienis

Givenchy Stardoll'e

Trumpai apie kolekciją

Man asmeniškai ši kolekcija, buvo viena iš geriausių pavasario/vasaros 2011 pristatytų kolekcijų.Kolekcijoje vyravo tamsių spalvų paletė ir daug daug permatomų audinių. Ižvelgti buvo galima ir religinių motyvų, bei nuos dizainio neatskiriamų leopardo raštų.matę šią kolekciją žmonės turbūt pastebėjo gotiško stiliaus įtaką. Daug raukinių, užtrauktukų, masivios pado avalynės ir "atvirų" nugarų . . .
  
daugiau : http://www.style.com/fashionshows/complete/S2011RTW-GIVENCHY
 
Givenchy Stardoll'e

Stardoll'e galima rasti šios kolekcijos drabužių.Tai - suknelės, sijonai, liemenės.Dominuoja balta ir juoda spalvos.
Bet klausimas kaip jas derinti. Nebijokite aš padėsiu. Geriausias būdas derinti pasiduoti kolekcijos dvasiai. Nekopijuoti, bet ieškoti inspiracijos joje.Nepamirškite masivaus pado aukštakulnių, ir per petį permetamų ranknių !                 

Givenchy Make up  
O kaip gi atrodyti stardoll'e, lyg butum nužengus nuo Givenchy podiumo? Visu pirma reikės tamsių kasų. Jūsų lėlė turi atrodyti pikta, todėl reikėtu tamsių antakių ir juos nuleisti arčiau akių (bet per pristatymą antakiai buvo išpalinti.(antakius darome tamsius ir žemus, kad lelė atrodytu pikta)). Šešelių reikėtų nude spalvos. Dėl piktumo galima nudažyt juodai.Ir paskutinis akcentas - tamsios lūpos. 
Štai, tu jau Givenchy mergina !



MINGAILĖ   

4 komentarai:

Rugile rašė...

Grazu
O jums eina rasyti per gmail paskyra?

Anonimiškas rašė...

kokia baisi tavo lėlė ;p

Anonimiškas rašė...

Geras straipsnis, šaunuolė :)

Anonimiškas rašė...

Man irgi patiko :)