2011 m. gegužės 29 d., sekmadienis

Dėvėti drabužiai




Na dar kartelį sveiki...
Kadangi pradėjau apie drabužius tai gal toliau šiandien tęsiu apie juos. Norėčiau su jumis pakalbėti ir išsakyti savo nuomonę apie dėvėtus drabužius.

Žinau, kaip norisi turėti kuo daugiau įvairių, gražių drabužėlių. Nusipirkti ar pasisiūti naujų ne visada būna už ką. Tad kartais savo garderobą papildai užsukusi į dėvėtų drabužių parduotuves. Jos pas mus vadinasi "Madų aikštė" gana įdomus pavadinimas, bet jis kilęs iš to, kad pas mus nėra dėvėtų drabužių parduotuvės, bet atvažiuoja prekybininkai ir prekiauja rūbais miesto aikštėje. Ginčytis, gerai tai ar blogai, galima iki užkimimo. Vienoms atrodo, kad senas drabužis - lyg kažkieno kito nugyventas gyvenimas, kad naujas suteikia energijos. Kitos sakys, kad pigūs dėvėti drabužiai - puiki medžiaga kūrybiniams eksperimentams. Tiesos dabar mes tikrai nerasime. Naujas drabužis, be abejo, geriau nei senas. Bet dėvėtų drabužių parduotuvėse iš tikrųjų už kelis litus galima nusipirkti visokiausių įdomių dalykėlių, kartais netgi labai senoviškų, galima sakyti antikvarinių (tai vadinama "vintažu"). Vis dėlto, jeigu perki dėvėtą rūbą, jį būtina išplauti. Ir būtinai ką nors pakeisti - nukirpti, pridėti, persiūti. Pavyzdžiui, tamsią ilgarankovę suknelę padaryti suknelė be rankovių. Džinsus nukirpti iki šortukų. Galima madingai patrumpinti seną švarką.
Tai tik kelios idėjos mano manymu. Neabejoju, jei sumanysi tokiu būdu išlieti savo kurybinę energiją, sugalvosi daug puikių ir dar įdomesnių idėjų.















Visada Jūsų vipstarvip <3

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Patiko. Kaip tik galvojau rašyt straipsnį apie tai... :D

cyplionok rašė...

"Human'oi" radau 4 originalias LV rankines, 3 D&G palaidines, daug Lindex, ZARA ir kitų parduotuvių rubus.
Netgi radau senai savo pirktą megztinį iš Zaros už 5lt! Kai ji pirkau, jis kainavo 60lt. :DD
Taigi nedrįstu teigti kad devėtų drabužių parduotuvės tai rubai vargšams :DDDD
Tik reikia turėti kantrybės ir noro ^^

cyplionok rašė...

Straipsnis patiko ^^
Nors galėjai daugiau prirašyt :DD

Sandruxx rašė...

Na aš ir visko radus:) Ir ,,vero moda'' kelnes bei palaidinę su bliuzonu,, mango'' palaidinę ,,efigy'' palaidinęs ,,D&G'' daug visokių...Nu ždž visko;DD
P.S. aš rūbus perku nešiojimui, o ne draskymui, kirpimui ar panašiai...

Anonimiškas rašė...

Geras straipsnis, daugiau tokiu :)
Na o aš pati nevaikštau į dėvėtų drabužių parduotuves, nes esu prie tų žmonių, kurie mano, kad tie drabužiai, tai jau kitų nugyventas gyvenimas :D Bet, tie kurie perka aš tikrai neturiu nieko prieš, o tik už, manau, kad ten galima rasti neblogų dalykėlių :)

cyplionok rašė...

Edita- Tą patį maniau ir aš...Bet kada ten apsilankiau tai viskas psikeitė.

cyplionok rašė...

Ten tokie kieti daikčiukai, jūs net nepatikėsite :DDDD