2011 m. kovo 26 d., šeštadienis

Makiažo pamokėlė nr 2. Vakarėlis. Būk ryški!

Na ką gi labas vakaras visiems,
visą dieną jums nerašiau,kadangi saulė švietė ir šiaip rašiau į žurnalą, nes balandžio 1 ruošiuosi išleisti pirmą žurnalo numerį kurį visą mėnesį rašiau viena kai turėjau laiko ir kai buvo galimybių.. Vika negalėjo man padėti, bet ruošiant antrąjį numerį tikiuosi padės.. O dabar einu prie temos. Kaip matėte iš pavadinimo,šis straipsnis apie makiažo pamokėlę. Aišku ji gal man šį kartą tikrai prastai pavyko, bet aš stengiausi kažką sukurti tamsoje :DD Šį kartą makiažo tema kiek "šūstresnė",t.y. dariau ryškesnį makiažą, kad lėlė per vakarėlį jei tai būtų įmanoma būtų pastebimesnė.. Na,o ten dėl veido bruožų,t.y.- lūpų,akių galite daryti kokius norite. O  dabar pasižiūrėkime kaip man viskas pavyko ir kaip visada,kiekvieno punkto aprašymas. 
Manau makiažas atrodo gan įdomiai tik klausimas ar jis jums patiks. Na aišku tikiuosi,kad bent daugumai patiks. O dabar kaip ir visada,tiksliau kaip ir pirmą kartą kiekvieno žingsnio trumputis aprašymas ir ko jam prireikė.. O pats makiažas nepaminėjau, nesunkiai padaromas,tik reikia,kad nedrebėtų ranka.
1 žingsnis : pats paprasčiausias. Jums tiesiog reikia juodo tušo su kuriuo paryškinkite blakstienas,kad jos atrodytų gražiau ir šventiškiau. Šiam žingsniui reikėtų tušo iš "DOT" kurio kaina 3sd.
2 žingsnis: su tamsiai raudonu akių pieštuku ant vokų apvedžiokite viršutinę akies dalį. Aišku pasistenkite kuo lygiau,tuomet atrodys gražiau. Šiam veiksmui daug laiko nereikia, bet jam reikia tik akių pieštuko iš "DOT" kurio kaina 6sd. (jeigu ne 7)
3 žingsnis : su skystu akių kontūru jums reikia apvedžioti apatinę akių dalį,kad atrodytų kiek gražiau.. Šį daiktą rasite "DOT" parduotuvėje kurio kaina yra 3sd. Gan pigu,tiesa?
4 žingsnis: šiam žingsniui tik reikės dviejų spalvų šešėlių,darant pagal mano pavyzdį.  Tad kaip viską dariau matote,tiesiog padariau tokią "riestą" juodos spalvos formą ir toliau viską padariau raudonai.. Šešėlius rasite parduotuvėje "LUXE" kurių kaina 22sd.
5 žingsnis: kaip ir visada priėjome prie skruostų. Jums reikės su skaistalų keliomis spalvomis tiesiog juos "papudruoti" ir pasistengti kuo daugiau prie šonų,kad lėlės skruostai atrodytų ir gražiau ir elegantiškiau. (elegantiškiau gal kiek neestetiškai panaudotas žodis). Skaistalus rasite parduotuvėje "DOT" kurių kaina 8sd.
6 ir 7 žingsniai: kaip ir visada priėjome ir prie lūpų. Na prie jų manau pats lengviausias darbas tiesiog padažykite raudonai lūpas (aišku kaip norite,bet pagal šį pavyzdį raudonai) ir ant viršaus padažykite su blizgiu.. Blizgio kaina 24sd,o lūpų dažų raudonų 20sd.
8 žingsnis: čia jau nėra ką sakyti,tiesiog lėlės veidą papuoškite įvairiais aksesuarais kokiais tik norite. Šiuo atveju aš jos veidą papuošiau blakstienomis kurios gan įdomiai žiūrisi ir auskarais kurie tinka prie makiažo.
9 žingsnis: pasikeiskite šukuoseną į kokią norite ir viskas!

Toks mano šios dienos,tiksliau šio vakaro makiažas.
Manyčiau gražiai žiūrisi,nors gal kiek per daug "varniškas" (jeigu suprantate apie ką aš).
Be to rytoj paskelbsiu naują rubriką, bet nesijaudinkite šią vesiu ir toliau,kol atsibos.
O dabar visi įsijungę šviesas KOMENTUOJAM!!!
Labanaktis jau einu nuo kompiuterio kažką kito paveikti GERO arba NEGERO. Po galais aš mėgstu sarkazmą!
Gerai,myliu jus visus. Iki ♥ ;*

12 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Jeigu iš LUXE tai fainiausi man raudoni ir mėlyni šešėliai, o jei noriu kažko švelnesnio, tai geriausiai balti. Man šešėliai žiauriai patiko :)

Anonimiškas rašė...

Ačiū ačiū :D*

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

Nemėgstu LUXE...

cyplionok rašė...

aš ir.;\

Anonimiškas rašė...

o neskaitant luxe,kaip jum makiažas? ;D

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

Šiek tiek matosi,kad per daug dažų privaryta,iš arti atrodo,kad priteplioti šešėliai,bet taip gražiai atrodo:)

Anonimiškas rašė...

Jaj! Ko prašiau tą ir padarei. Labai gražiai :DD Ryšku :D

..Ernesta.. rašė...

Kad ir ryšku, bet tinkamai atrodo ir very nice:)*

Gabie85 rašė...

Aš nedėčiau tų auskarų, per daug perkrautai atrodo, bet šiaip vykęs makiažas.

Anonimiškas rašė...

Ačiū visiems už kritiką,pagyrimus.
P.S. ten dėl aksesuarų kas kaip nori :D

Sandruxx rašė...

Labai grazu:)**

godute11 rašė...

labai grazus