2011 m. kovo 27 d., sekmadienis

Nauja rubrika BET du pasiūlymai iš kurių teks išsirinkti vieną. : )

Labas rytas,
Kaip sekmadienio nuotaikos? Spėju tikrai ne kokios, nes rytoj ir vėl į mokyklą.. Ir vėl penkios dienos vargo. Ach, greičiau ta vasara ateitų,tiesa? Bet dabar einu prie temos. Kaip matėte iš pavadinimo sugalvojau dvi naujas rubrikas kurios yra keistai įdomios. Gal pirmiausia pradėsiu nuo lengvesnės.
1. "Pasikeisk su Photo Makeup editor". Šią programą atsisiunčiau visai neseniai, o ten yra makiažo priemonės su kuriomis jūsų lėlei galėčiau padaryti makiažą,parašyti aprašymą kaip ką dariau.. Nors ši rubrika būtų nelengva, reikėtų man gerai išugdyti rankos gebėjimus,kad ji neeitų į šoną.. Gal ir nieko būtų rubrika tiesa? Bet kita manau daug įdomesnė..

2. "Ką verta įsigyti iš....". Ši rubrika būtų susijusi su drabužiais. Tiesa aš savo nuožiūra pasiūlyčiau ką pirkti kad ir iš Miss Sixty parduotuvės ir ko nelabai verta pirkti. O tai ką nei verta nei neverta nepalikčiau vietoj! Su tais drabužiais (OMG tikiuosi jų nebus daug :DD) sukursiu po derinį ir trumpai aprašysiu.. Tad nežinau lyg ir viską apie rubrikas pasakiau, belieka laukti balsavimo rezultatų,ką jūs nubalsuosite.. Bet mano pačios balsas bus už parduotuves, nes tai daugiau darbo suklijuoti nuotrauką gražiai gražiai.. Ir aišku kurti derinius ir panašiai ypač kai pavasariui spintas reikia pradėti ruošti,- o ką pirkti neaišku..

Tad,kad nebūtų keli balsai,- poll'as.





8 komentarai:

Anonimiškas rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Net nežinau kuria rinktis :DD

..Ernesta.. rašė...

Aš už 1. variantą :)

Ivvė.@ rašė...

1.

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

1. , nes 2 visiškai neįdomus...

cyplionok rašė...

1 :D

Sandruxx rašė...

1 c(:

godute11 rašė...

1