2011 m. kovo 26 d., šeštadienis

Ką man reiškia šis blog'as, ką jis pakeitė manyje, mano rašime kai čia atėjau.



Labas vakaras,

Šiandien manyje pilna minčių ir šiaip gera nuotaika, tad nusprendžiau, kad aš jau pasiruošus parašyti jums apie tai, ką jaučiu, galvoju ir net branginu.
Visu pirma, šis blogas labai pakeitė mano gyvenimo dienotvarkę, bet tuom nesigailiu. Čia aš susiradau daug draugų, pradėjau mokėti išreikšti savo mintis ir kalbėtis su kitais žmonėmis. Buvau labai uždara, nemokėjau pareikšti savo nuomonės, o čia aš galima sakyti išmokau bendrauti. Rašydama straipsnius stengiuosi išsakyti viską ką manau, todėl dabar rašydama lietuvių kalbos rašinius gaunu geresnius pažymius ir net informatikoje pradėjo geriau sektis, nes išmokau karpyti nuotraukas, įdėti, fotografuoti be kameros, rašyti lietuvių kalbos raidėmis. Gal tai skamba ir keistai, bet tada nebuvau tokia priklausoma nuo kompiuterio ir šiaip nuo stardoll. Taigi, šis blogas man reiškia labai daug, nes stardoll‘e aš galiu būti tokia, kokia neesu tikrame gyvenime. Daugiausiai aš noriu pasakyti ačiū Monikai, nes ji man pasiūlė rašyti į šį blogą ir iki buvimo rašytoja, Monika buvo visada kartu. Žinoma, gal jūs pagalvojote, kad aš per daug atvira,o tai tik žaidimas... Bet man stardoll‘as ir šis blogas tikrai daug ką reiškia.
Jeigu ne SNP, aš turbūt palikčiau stardoll‘ą, nes nemačiau prasmės daugiau ten žaisti. Beveik su niekuo nebendravau ir tiesiog nemačiau tame prasmės, o dabar kiekvieną dieną turiu užsiėmimą ir pareigą- rašyti straipsnius, galų gale džiūginti skaitytojus ar šiaip kažkuo sudominti.
Tobulėti pradėjau tik įžengus į šį blogą. Gal atsimenat kokio ilgumo straipsnius rašiau anksčiau ir dabar? Manau, tikrai yra skirtumas.
Anksčiau rašiau į kitus blogus, bet jų beveik niekas neskaitė, todėl teko išeiti- atsisveikinti. Svarbiausia mane nuliūdino tai, kad kituose bloguose keistas kolektyvas. Nei komentaro parašo nei ką. Jie žiūrėjo į mane kaip į paprastą naujokę, kuri nieko nesugeba. Taip pat, kviečiau kiekvieną į draugus- viena tik atsiliepė ir tai nebebendraujam. Ir tai vadinasi kolektyvas? Tikrai ne. Kolektyvą aš atradau čia. Palyginus su kitais, šis blogas žymiai populeresnis ir draugiškesnis. Čia visi diskutuojame, išsakome savo nuomonę ir man tai patinka. Taip pat bendraujame per SNP vakarus ir t.t.
Džiaugiuosi, kad čia susirinko labai geri, draugiški ir suprantantys žmonės, ne tie, kurie tiesiog nori pasišaipyti ir nuo to gauna malonumą.
Taigi, šis blogas, atrodo lyg paprastas internetinis puslapis, bet į jį įdedi daug pastangų, kad tobulėti, o visu pirma džiuginti ir dominti kitus. Labai jūs visus myliu. Ir kolektyvą ir geruosius skaitytojus dėl kurių, mes visos rašytojos stengiames.



Baigiu savo straipsnį, nes pasakiau viską ka norėjau ir tikiuosi, likti su jumis dar ilgai ilgai :)
Bet… Greit vasarą ir man reikės išvažiuoti pas senelius, o pas juos nėra kompiuterio, tad teks jūs trumpam palikti. Bet aš grįšiu, jeigu mane priims Monika :}

Taigi tiek :) Ryt man varžybos, bet gal spėsiu ką nors parašyti.

Labanakt.

J.C.MILY

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Miela,labai miela :)
O tau rytoj sėkmės :*
Nepraloškit!! :D

Anonimiškas rašė...

Ačiū. Stengsimės :D

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

Daugoka skaityt,bet verta:)

Anonimiškas rašė...

Ačiū :]

Anonimiškas rašė...

Labai patiko. Sėkmės, kad laimėtumėt :DD*

..Ernesta.. rašė...

Milas aprašymas, mielas paveikslėlis mielai skaitosi!♥ Patiko:)

Sandruxx rašė...

Labai patiko:))Dideles sekmes;D

Anonimiškas rašė...

Ačiū visiems, pralaimėjom 3 taškais :D Bet nenusivyliau.

godute11 rašė...

labai miela