2011 m. kovo 27 d., sekmadienis

Ką man reiškia šis blog'as, ką jis pakeitė manyje, mano rašime kai čia atėjau.

Sveikutėliai! Šiandien pagaliau turiu įkvėpimą rašyti ką man reiškia šis blog'as, ką jis pakeitė manyje, mano rašime kai čia atėjau.
Be didelių įžangų pradėsiu rašyti savo kelią per snp4you ir kelią į jį.
Snp4you blog'ą skaitau jau ilgiau negu pusmetį, tuo labai džiaugiuosi, nes kol kas čia neradau nei vieno neįdomaus straipsnio ar rubrikos, o rašytojų geranoriškumas privertė mane čia "įsidarbinti".
Prieš tai padarant, aš ilgai svarsčiau ar turėsiu laiko čia rašyti, ar man nepritrūks minčių čia berašant? Ir pan. Po visų apmąstymų Monikai per "chat'ą" parašiau, jog noriu būti rašytoja jos blog'e. Parašiau, bet susirūpinau ar išdrįsiu ir kol kas žinutės neišsiunčiau. Tuo laiku mane vėl apėmė dvejonės ar Monika gali taip paprastai priimti kažkokią nepažįstamą stardoll'ietę į savo jau tapusį populiarų blog'ą, juk tada aš mačiau tik patyrusias rašytojas, jos buvo jau giliai pasižymėjusios stardoll'e, o aš? O aš buvau tik paprasta eilinė stardoll'o žaidėja.
- Ai, kas bus tas... Išsiunčiau savo žinutę Monikai ir ji paprašė duoti savo skype'ą. Tada aš dar jei pridūriau ar nereikės atlikti jokių apmokymų ar užpildyti kokią nors anketą, nemaniau, jog į šitokį blog'ą galima pakliūti taip lengvai. Apsidžiaugiau, nes tai buvo tik mano fantazija. Monika tik paklausė ar aš rašau su lietuviškomis raidėmis ir štai aš jau rašytoja.
Vau! Aš rašau snp4you! Čia tai geras... nedvejodama pradėjau rašyti prisistatymą ir straipsnius.
Laikui bėgant, pripratau prie šios aplinkos, malonių rašytojų ir skaitytojų. Kiekvienas komentaras man buvo lyg padrąsinimas rašyti toliau, nesvarbu ar jis blogas ar geras.
Snp4you mano gyvenimą pakeitė radikaliai, kiekvieną dieną, per pamokas aš galvoju ką šiandien reikės parašyti blog'e, ar teigiamai tai priims? Dabar aš čia jaučiuosi lyg savo trečiuose namuose, tik įsijungus kompiuterį iškarto įsijungiu snp4you, su dideliu noru paskaityti ką parašė rašytojos, jos savo straipsniais ir išmokė mane praplėsti sakinius, kontaktuoti su skaitytojais. Šiandien aš be snp4you neįsivaizduoju savo ateities mados srityje, nes jūs tik pažiūrėkit - kokios jaunos, o nusimanom tiek daug ! Snp4you padėjo man atsakyti ne į vieną klausimą, nesvarbu su kuo tai susiję, šis blog'as mane privertė atidžiau žiūrėti kaip elgiuosi su kitais, kaip rengiuosi, kaip gyvenu savoje aplinkoje. Didelis ačiū jums už tai.
Dabar galiu jums tik teigti - Myliu jus mano snp4you komanda!
Tęskit savo darbą, nes aš šito blog'o nežadu išsižadėti dar ilgai.