2012 m. sausio 6 d., penktadienis

Pagrindinės 2012-ųjų metų pavasario tendencijos

2012 metų pavasario kolekcijos buvo pristatytos dar rudenį. Tačiau dauguma jais nesidomėjo. O dabar- kai šventės baigėsi, visi labiau susidomėjo pavasario tendencijomis. Todėl- norėčiau Jūs supažindinti su šių metų tendencijomis.

Balta spalva.
Ją drąsiai galime pavadinti šių metų pavasario-vasaros sezonų karaliene. Šiemet mados kūrėjai paskelbė jos sugrįžimą- kuo baltos spalvos daugiau, tuo geriau.



Matinis satinas.
Tai prabangiai atrodantys audinys. Pasteliniai tonai suteiks elegancijos, o įmantrūs kirpimai- saikingo aštrumo įvaizdžiui.



Pasteliniai tonai.
Atšils orai ir vyraus gaivūs, neerzinančios spalvos, bei gaivumo pojūčio lengvi siluetai. Tai idealus pasirinkimas metui, kai gamta vėl atgyja.


Neoninės spalvos.
Priešingybė pasteliniams tonams. Galima susikurti drąsų, o kartais net akį rėžiantį stilių! Geram efektui- vieną neoninį atspalvį derink su kitu, ne mažiau ryškiu neoniniu atspalviu.



Gėlių raštai.
Pristatant šių metų pavasario-vasaros kolekcijas jose buvo pademonstruoti ir gėlių rašto motyvai! Ko gero, nieko madingesnio už gėlių motyvus nebus ateinančius du šiltus sezonus.


Būk kaip mandarinas- mandarinų spalva.
Ši spalva- yra įdomesnė už raudoną. Tai yra įdomesnė raudonos spalvos interpretacija.



Paukščiai paukštukai.
Gamtos tematika- madoje nėra naujiena. Jau ne vieną sezoną jai skirtas dėmesys. Šį kartą savo dėmesio sulaukė ir mūsų mylimi paukščiai!


Taigi, ką manote apie pirmąjį prisvilusi blyną?
Gintarė, Džintarė,G.

5 komentarai:

Panelė M. * rašė...

Patiko,ačiū :) mačiau iš kur ėmei,tekstas nėra kopijuotas,sakyčiau panašus (bet aišku juk tos informacijos parašyt kitaip negalima). :D

Gintarė rašė...

Bandžiai keisti, bet sakiniai pasidarydavo nesuprantami :DD

Panelė M. * rašė...

Tai jo,dažnai būna taip :D

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Šiek tiek nusivyliau kad kopijuota (na , supratai tikiuosi) . O šiaip mintis gera.

Augustė rašė...

Man patiko.