2011 m. gruodžio 4 d., sekmadienis

Paskutinioji,ketvirtoji Twilight Dalis- Breaking Dawn part 1.

Trečią kartą nesisveikinsiu,jokiu būdu! :D
Kaip niekada esu puikios nuotaikos,kadangi turiu tas dainas kurių norėjau.. Ir spėkite iš kokio filmo? Taip! Jeigu perskaitėte pavadinimą,tikrai žinote. Taip,radau tas dainas kurių būtent norėjau iš filmo- Breaking Dawn part 1.;p Todėl šiame straipsnyje trumpai aptarsiu filmą (kad tie kurie nematė būtų sudominti) ir parašysiu bei įkelsiu visas šio filmo dainas. Todėl nieko nelaukdama pradedu,nes ir man pačiai tai įdomi tema,kadangi žiaaaaauriai mėgstu Twilight. 

Šio filmo premjera manau ir visi žinote,kad buvo lapkričio 18,tačiau kino teatruose vakariniai seansai buvo lapkričio 17 dieną, 18 valandą. Tarp kitko ten buvau ir aš. Sėdėjau pirmoje eilėje ir atidžiai stebėjau kas vyko filme. Ir man patiko. Filmo pradžia nebuvo kažkuo labai ypatinga,bet žiūrint angliškai su lietuviškais titrais,tiesą sakant man daug daug daug daug labiau patiko,kadangi buvo galima girdėti tikruosius aktorių balsus. Filmo pradžia visiškai įprasta,kaip ir minėjau visai neypatinga. Visiems išsiuntinėti kvietimai į Belos ir Edvardo vestuves.. Vestuvės įvyksta,lalala. Labiausiai man patiko,kai Belos tėtis pasakė- "Edvardas bus geras vyras. Aš žinau,nes aš.. Nes aš faras". Šiaip,filmas vertas dėmesio. Ypač man patiko,kai Bela bandė suvilioti Edvardą.. Tai prajuokino visus sėdėjusius salėje. (manau). Na,tiesiog nesinori visko pasakoti.. Geriausiai buvo tada,kai... Kai Bela sužinojo jog ji laukiasi. Aišku,tuomet prasidėjo visas filmo įdomumas.. Bela su kiekviena diena darėsi vis silpnesnė.. Jos organizmas negavo valgyti ir galiausiai.. Jai teko gerti kraują. Su šiaudeliu. :DD Na,ten tikrai buvo gerų vietų ir filmą TIKRAI VERTA PASIŽIŪRĖTI.. Jeigu filmai.in svetainėje nenorite išnaudoti savo taškų.. Užsiregistruokite į filmas.in ir ten galėsite pasižiūrėti. Bent jau man geriausiai arba anglų kalba,arba anglų kalba su lietuviškais titrais.  Ten galėsite vos prisiregistravę pasižiūrėti vieną filmą nemokamai ir kas geriausiai- kiekvieną dieną.. Taškų gauti taip pat lengva,tad nieko neprarasite pasižiūrėję,kad ir dabartine,esama kokybe. Sakyčiau,ji pakankamai gera. Pakankamai.. Na,o dabar metas.. Traileriui. Manau,visi jį matėte,bet pasižiūrėti dar kartą nepakenks.



Na,o dabar turbūt daug kam įdomu.. Kokios dainos skambėjo šiame filme,tiesa? Aš esu tarp tų žmonių,kurie šiame filme atrado gražių dainų ir kurių ieškojo,bei.. Šiandien rado. Tad,kad palengvinti jūsų "naštą" visus dainų pavadinimus su klipais įkelsiu į šį straipsnį. Ir tikiuosi,jums pagelbėti. Tad.. Pirmoji daina.


1. Endtapes - The Joy Formidable





Love Will Take You - Angus and Julia Stone




Turning Page - Sleeping at last





Bruno Mars- It will rain





The Features - From Now On





Christina Perri - A Thousand Years




Neighbors- Theophilus London




The Belle Brigade-  I didn't mean it




Noisettes Sister Rosetta





Cider Sky  Northern Lights 





Flightless Bird, American Mouth




Imperial Mammoth - Requiem on Water




Aqualung - Cold




Mia Maestro - Llovera





Love Death Birth - Carter Burwell




Tad tiek apie šį filmą.. Įkėliau tai kas svarbiausia,daug nenorėjau aprašinėt,kadangi bus neįdomu žiūrėti. Be to,straipsnį rašyti prieš tai sutrukdė perkūnija.. Keista ar ne? Na,o dabar einu įmest įrašiuką į savo istoriją.
Be to,ką manote apie šį filmą? Padiskutuokime,būtų įdomu!
P.S. pabraukiau tų dainų pavadinimus kurios man žiauriai patinka!!
Moni.

16 komentarų:

Rugilė :Dp* rašė...

Kaiip tik katik ziurejau bet kompas uzluzo ir tingiu toliau eit ziuret :D

Panelė M. * rašė...

:DDD ir kaip? (kalbant iki tiek kiek peržiūrėjai)

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Nemačiau 4 dalies ,bet reikės pažiūrėti. O šiaip , nustebino mane kad yra daina Bruno Mars , kažkodėl. : D

Rugilė :Dp* rašė...

Monika- seip tai geras reikes kuri vakara baigt ziuret :D

Unknown rašė...

Mes su klase važiavom žiūrėt penktadienį, tai iš tikrųjų filmas sužavėjo ir tikrai buvo verta važiuoti :)

Viktorija. rašė...

Brunoooo <33 vienintele daina,kuri patinka is saraso:D

Panelė M. * rašė...

Silvija- gali būt. O šiaip būtinai pasižiūrėk. :D
Rugile- būtinai ;p
Evelina-tai tikiu. :D
Viktorija- tai blogas skonis tavo. :/

Agnytccc :3 rašė...

patiko ! Tie paukščiai :DD Pati žiurėjau man taip patiiko !

noone rašė...

O dieve kaip mes su draugėm lūžom toj vietoj kur Belos tėvas kalbėjo :DDD ".. nes aš - faras" :DD

Bet nežinau, negalėčiau pasakyt kad ši dalis buvo geriausia. Kažkaip labai ištęstas veiksmas, ir jokių labai didelių nuotykių neįvyko. Bet knygoj irgi tas pats - įdomesnė antroji knygos dalis. Tad laukiam kitos dalies filmo! :D

Elžbieta. rašė...

skaičiau knygą ir antra dalis buvo fainesnė, kaip filmas tai kąžinau, nemačiau.:D šiaip manau geriausia dalis bus pirma, nes ten visas gana aiškiai išdėstyta, kitos dalys perspaustos..

Viktorija. rašė...

Monika,nestūmk :///

Laurencijaa rašė...

Man filmas butu buves tikrai geras, tiktais Kristen Stewart vaidyba viska sugadino. -.-'

Panelė M. * rašė...

Elžbieta- galbūt. Kaip sakoma,kiek žmonių tiek nuomonių :D
Vika-tss. :DD
Laurencijaa-o kodėl tau jos vaidyba nepatiko? ;o

Laura rašė...

Labai labai patiko, o va man asmeniškai, kaip tik tiek Kristen Steward, tiek Robert Pattinson ir visų kitų vaidyba net priminė TIKRĄ gyvenimą, niekas neperspausta, viskas nuoširdu, kas mane labiausiai traukia. O dėl dainų vienos man labai patinka, o kitos na irgi patinka,bet bent jau netiek :)

Laura rašė...

Be to labiausiai man patiko tos dainos,kurios yra pabrauktos! :))

Panelė M. * rašė...

Džiaugiuosi,kad mūsų nuomonės sutampa!