2011 m. gruodžio 4 d., sekmadienis

NaturalFaces makiažas (straipsnis iš senojo SNP,kas dar neskaitėte)

Labas dar kartelį,
kaip seniai rašiau kokį nors straipsnį apie stardoll.. Jūs neįsivaizduojat. Bet pasirodo nors ir kiek daug laiko praėjo vistiek teko grįžti prie to pačio. Kaip ir minėjau,kol kas rašysiu viena. Rašytojų neieškau. Tiesiog noriu prisiminti kaip ir rašomi tie straipsniai apie stardoll,kadangi tai jau spėjau pamiršti..

Kadangi šiandien norėjau dar ką nors parašyti ir ieškojau apie ką- radau. Aišku,kai ieškom tai ir randam. Galbūt ne visi žinote,kad yra nauja parduotuvė,kurios tarp kitko mes nematome,- „Natural Faces“. Šioje parduotuvėje galima įsigyti keletą makiažo priemonių kurios manau yra už pakankamai prieinamą kainą. Jas rasite paspaudę ČIA. Na,o makiažo priemonės yra tokios-
Mano nuomonė apie šį makiažą
Na,pirmiausia,kad šis straipsnis kaip sakant nebūtų toks sausas pasakysiu savo nuomonę,kam įdomu,tie paskaitys. :) Manau,kad šios makiažo priemonės nė kiek neišsiskiria iš kitų,visiškai tokios pačios,tik pavadinimas kitoks,nors aišku paįvairinti makiažo dėžutę ne prošal. Labiausiai man iš šio makiažo patiko šešėliai- jų tipas gražus. Trys spalvos viename,nors gaila,kad jų negalima pasirinkt. Už tai ir dedu didžiausią pliusą.

Ar patarčiau pirkti? Kodėl?
Šiaip pirkti patarčiau,jeigu norite kaip ir minėjau paįvairinti makiažo skyrelį. Spalvos tiesą pasakius švelnios,neutralios.. Gražiai atrodo,iš vienos spalvos galima paversti kelių atspalvių,vienus tamsesnius kitus šviesesnius ir panašiai.. Na taip galima aišku,kad su kiekvienais šešėliais.  Todėl pirkti patariu,nemanau,kad pasigailėsite!

Tad šį kartą tiek,
tikiuosi,kad straipsnis bent kiek vykęs? :D

Monika.

5 komentarai:

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Nežinau , bet man šis makiažas ne itin patiko , toks tamsus ir nejaukus.. Nebent vienas tas švelniai rožinis lupdažis.

Goda rašė...

Geriausiai skmaba,čia ketinu rašyti viena:DDDDDDDD Straipsnis patiko,man čia visada viskas patinka:)

Panelė M. * rašė...

Oj. Fail man :d Nepataisiau,nu bet nieko.

Unknown rašė...

Manęs tai makiažas nesužavėjo :D

Panelė M. * rašė...

Manęs irgi nelabai. Paprastas,įprastas. :D