2011 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Labas vakaras.

Tiesą sakant seniai ir net labai jums rašiau. Ir štai palyginus man atrodo,kad po savaitės pykčio rašau jums.. Tikrai pykau,nuoširdžiai pykau,kad "užstūmėt".. Jausmas patikėkit,ne koks,kai jūs matot kitus,bet ne save. Na,bet pamirškim tai. Yra kaip yra. Taipogi,keli anonimai sakė uždarykit blog'ą ir lala.. Neuždarysiu. Dabar tikrai ne. Žinot kodėl? Nes mes galim atsibusti,tik tam reikia NORO. Aš jį turiu,bet ne dabar.. Ne dabar kai rašydama jums sėdžiu vos ne miegodama,su skaudančiu skrandžiu po to "gražaus" ryto.. Bjaurus dalykas ir apsinuodijimas.. Manau visi tai esat patyrę,kai nieko negali paimt į burną ir tave pykina. Ir ypač pykina tada,kai kvapas yra to maisto,kuriuo apsinuodijau..

Žodžiu pamirškite mano problemas.. Kuo greičiau stengiuosi išgyti. Nes visgi vaikštant ir galva suktis pradeda. Tad nekas. Na,o dabar trumpai aptarsiu foną. Jį man pasiūlė Viktorija,tarp kitko tai jos fotografija. Tai man patiko,todėl pasistengiau jį padaryti kaip foną. Taip pat atsinaujino muzika.. Dainos man visai nieko,girdėjau per radiją ir atsitiktinai radau Youtubėj. Todėl,

manau,kad pabaigsiu šį straipsnį taip. Ir pasakykit,ką manot apie foną?
Tarp kitko,mes nemirėm,tiesiog šventės ir kita.. Ne vien mano atostogos teka kompiuterio upe.:))

Todėl pasakykit nuomonę apie foną,ką pakeisti (jei reikia) ir pasakykit- tarp mūsų taika?

Nes nemanau,kad tai geras jausmas kai tenka pyktis su skaitytojais.
Tad manau,šiandien tikrai  nebeparašysiu,kadangi griūsiu miegot. Ir atleiskit už klaidas,rašau vos pramerkusi akis.

Tai tiek,
Monika :)*

13 komentarų:

Vesta rašė...

Labai patiko atsinaujinimas, Galiu pagirti. Man atrodo labai pavojinga žaisti su raudoną spalva, nes ji labai trukdo akims,bet tau pavyko su ja "susitvarkyti" :)

Agnė. rašė...

Pati prieštarauji sau.
Visur sakai, kad tau px ant kitų nuomonės, o dabar jau klausi.

Taikos manau niekad nebus. Visada bus tokių kurie norės tau pakenkti ar šiaip nepatiksi jiems.

O fonas visai nieko, tik tos taurėk kažkaip ne prie ko.

Laura rašė...

Fonas man patiko ;)

Panelė M. * rašė...

Vesta-ačiū :)
Agne-taip gavosi kad man kitų nuomonė px kalbant apie anonimus. bet neesmė. O taurės prie to,kad visi sutikę 2012 kai 00:00 juk visi išgeriam šampano :)))
Monce-ačiū :)

Agnė. rašė...

O gal monika padaryk pertrauką ? Nuo naujų metu - naujas sezonas.

Panelė M. * rašė...

Agne- o kam daryt dviejų dienų pertrauką? :DD dvi dienas (tiksliau 3,skaičiuojant dar šiandien) pagyvensim,o 2012 sausio 1 pasirodysim taip normaliai bent jau tikiuosi jeigu pavyks. (čia ne pažadas,o tik planai) :)

Unknown rašė...

Fonas labai patiko, ypač, kad Vikos fotografija :) Gerai sugalvota!

Anonimiškas rašė...

Pastebejau,kad tu pastovei megsti malti suda,kad ir sitampranesime taspats per ta paty,paskaitai pirmus sakiniu ir jungi lauk...

Gabija.

Panelė M. * rašė...

Evelina-dėėėkui :p*
Anonime,tu apdovanotas,nes į tave atkreipiau dėmesį. :D Jei tau nepatinka tai ko iš vis lankais? Tavo komentaro 7 žodžius pasidarė boooring,bet perskaičiau iš pareigos.

Saulia ;*. rašė...

Tiesiog Monika , nekreipk dėmėsio į anonimus , nes jie beviltiški pavyduoliai .

Panelė M. * rašė...

Saulia-va va:D tai ir pradedu daryt

Anonimiškas rašė...

Lankausi,nes kaikurie straipsniai buna geri,idomus pvz. Vilijos,o tavo tai nieko gero. Monika,tu visai nemoki priimti kritikos.!

Panelė M. * rašė...

Anonime- kadangi tu pirmas kuris gražiai be jokių sukų ir lalala,tai. Kodėl jūs visi ją dievinat? kitų jūs net neįžvelgiat. ir jūsų kritika tokia- nemoki rašyt žiurke ir t.t. galų gale tu manai neskaudini,kai sakai kad mano nieko gero? kai stengiuos ir nieko? kaip nepykt,pasakyk kai tik įžeidinėja? :) iki. neatsakysiu prisiekiu.