2011 m. gruodžio 22 d., ketvirtadienis

Geri darbai Kalėdoms,.Kaip sukurti šventinę nuotaiką.

Sveikut,sveikutėliai:D
Kaip nuotaikos? Pastebėjot,kaip laikas greitai bėga? Pirmadienį meldemės,kad savaitė greit prabėgtu,o va šiandien jau ketvirtadienis! Pasaka:)... Manau namų dabų jums neuždavė ir turite laisvo laiko padaryti darbelių,iškepti pyragą,įpakuoti dovanas ar tiesiog pasidalinti šventine nuotaiką..O gal ruošiate dovanėlę klasiokui/klasiokei?
Dabar papasakosiu kai ką apie save.Pas mane vyksta labai įdomus dalykas.Vieną dieną aš laukiu kalėdų,o kitą dieną tiesiog spjaunu į tai ir galvoju,kad tai bus pati nuobodžiausia diena metuose.O jums taip nėra buvę?:D
Ok,ok einam prie temos.
Kiekvienoje šeimoje,yra vis kitos tradicijos.Vieni dovanas keičiasi per Kūčias,o va kiti tik per naujus metus.Vieni perka brangias dovanas,o kiti pagamina širdžiai mielus daikčiukus ar aksesuarus.O pas jūsų šeimoje yra kokia tradicija? O gal jūsų Kalėdos yra nuobodžios? Yra įvairiausių būdų,kaip praskaidrinti nuotaiką.Tereikia susigalvoti įvairių nesąmonių.Hmm,gaila, kad lauke nėra sniego..Jei jo būtu,galėtu pvz kaime su puseserėm,broliais eiti į lauką žaisti karo ar tiesiog voliotis po sniegą,bet jo nėra tai..Padaryk gerų darbų:))
  • Iš vakaro slapta ar tiesiog iš ryto iškepk sausainių,juos papuošk,apvyniok kaspinu ir padėk po eglute arba nunešk tėvams kavos ir sausainių arba palauk pietų ar vakaro.Čia jau pagal aplinkybes.
  • Jei neiškepsi sausainių tai padaryk visiems skanios kapučino ar kavos.
  • Iš ryto atsikėlęs nusistatyk meilią šypseną ir sutikusi/ęs mamą,tėtį ir visą šeimą pasveikink su Kalėdomis (gal būt kiti,net nesveikina).
  • Kalėdų rytą išsiuntinėk linksmas žinutes klasiokams,draugams ar net tiems kurie gyvena užsienyje:)
  • Jei turi giminaičių ar draugų užsienyje ar tiesiog Lietuvoje,parašyk laiškelį,nupiešk ar nupirk atvirutę ir išsiųsk.Visiems gera gauti laišką,rašyta ranka,o jei ten dar sveikinimas... Gi nebrangiai kainuoja tas vokas ir ženklas.
  • Jei šalia yra kaimynų (pvz senuolių),nuneškite šiltų sausainių,šokolado ir pasveikinkite su Kalėdomis.
  •   O kaip susikurti sau gerą nuotaiką? Užsirišk raudoną šaliką ar iš anksto nusipirk kokį šiltą raudoną megztinį.Kalėdų rytą jį apsimauk,užsidėk kalėdinę kepurę,įsispirk į šiltas tapkes,pasidaryk arbatos,pasileisk kalėdinės muzikos arba tiesiog žiūrėk TV.Mėgaukis rytu (eh tikiuosi oras bus normalus..) Tai galite daryti ir Kūčių vakarą:))
  • Kalėdų rytą ar kūčių vakarą nusifotografuokite su šeima prie eglutės.Užsidėkite kepures ir pasipuoškite šypsena:) Poto,šią nuotrauką pasikabinkite ant sienos.
  •  Dar vienas geras darbas..Padėk mamai,sutvarkyk namus:) Jei važiuosite pas senelių ar giminaičių,ten irgi padėk.Jei kaime,tai padenk stalą,gal būt galite papuošti ir eglutę:)
  • Ir.. Kūčių naktį ar Kalėdų rytą nueik su šeima į bažnyčia.
 Tiesiog šypsokis,sveikink :)
Viktorija:)



13 komentarų:

Panelė M. * rašė...

daz iz gūd:*

Augustė rašė...

Geras straipsnis. :))

fashionarepassion.blogspot.com Berta rašė...

Labai patiko :))

Goda rašė...

Like:)

Unknown rašė...

Man irgi labai patiko :)

V i l i j a . @@ rašė...

Patiko, bet iš kart klausiu, ar nori, kad pasakyčiau kritikos ir galėtum tobulėti? :)

Viktorija. rašė...

Nu sakyk:DDD

Anonimiškas rašė...

boooooooooooooooring

Anonimiškas rašė...

Tai kvaila....Mes patys suprantam ka daryti per Kucias o tu pezi kazkokias pievas....Liurbe tu.Straipsniu nemoki rasyti,ka zinau....Kaip tokia sauni mergina kaip Monika prieme tave cia rasyti?!

Panelė M. * rašė...

ėėėj,prašau nestumti ir gerbti VIKTORIJĄ,nes jos teisės tokios pat kaip mano. Ji adminė. Ir jei putositės (:D) anonimus lengva išjungt

Viktorija. rašė...

Ačiū už pastebėjima Anonime,bet aš čia rašau jau beveik du metus ir čia tik pirmas toks išsireiškimas ant manęs.

V i l i j a . @@ rašė...

Labai nuobodžiai pateiki straipsnį. Ta prasme, nuobodžiai skaitosi. Sutinku, rašymo dovaną tikrai turi, mintys t.y. pasiūlymai nenusibodę, bet kad straipsnis atrodytų patrauklesnis, iš ties trūksta nuotraukų.

Jei tą vieną patarimą rašytum plačiau (suprantu, kad kur nors neįmano išplėst)), straipsnis atrodytų didelis, platesnis ir jis lengviau skaitytųsi, nes sakau iš patirties - iliustruoti straipsni įdomesni. :)

Toks pastebėjimas, sėkmės tobulėjant. :)

Viktorija. rašė...

Žinok,tą dieną nebuvo minčių apie įliustravimą ir panašiai.
Ačiūū:))