2011 m. gruodžio 19 d., pirmadienis

Atsakymai į jūsų užduotus klausimus. Atvirai

Labas vakaras,


kaip praėjo pirmadienis? Man nors ir nesitikėjau,bet kaip niekad gerai! Nors ir buvo atsiskaitymai,kontroliniai,jie buvo lengvi ir manau,kad gavau tikrai gerus pažymius. (9-1O).
Na,o dabar manau,kad negaišiu laiko veltui ir kol dar turiu laiko atsakysiu į jūsų užduotus kelis klausimus. Aišku,per dieną ar per kelias dienas pasistengsiu atsakyti po kelis klausimus,kad turėčiau darbo ilgesniam laikui. Tad nieko nelaukdama "parodysiu" jums Urtės klausimą kurį ji man uždavė.

KĄ TAU REIŠKIA GK?

Į šį klausimą atsakymas manau,kad vienas iš platesnių.. Iš tiesų tiek GK,tiek buvęs SNP man asmeniškai reiškia daug ir užima nemažą dalelę mano širdyje. Visgi šiam blog'ui jau sakyčiau pakankamai greitai bus du metai (!) ir čia aš praleidau daug laiko.. Vis dar prisimenu,kai šis blog'as buvo SNP ir tikrai seniai,savaitgaliais (bet ne kiekvieną savaitgalį) dėl šio blog'o keldavausi anksti,kad kažką parašyti,kad visi užėję į blog'ą jau turėtų ką permesti akimis,arba sąžiningai perskaityti.  Tuo metu man rūpėjo kaip pateikti skaitytojams ką nors įdomaus,kaip sukurti labai gražų foną,kaip juos sudominti ir patraukti.. Tiesiog pati nejaučiau,ant kiek šis blog'as "įaugo" man į smegenis. Be to nors save manau,kad būdama ilgai prie kompiuterio pakankamai stipriai žalojau,daug ko išmokau. Vos įkūrus blog'ą norėjau jį tobulinti,rašyti įdomius,gerus straipsnius,ką manau jau pakankamai gerai moku. Vos atidariau blog'ą- pradėjau rašyti lietuviškomis raidėmis,kuriomis tarp kitko iš pradžių buvo tikrai sunku rašyti. Vėliau pradėjau domėtis tam tikrais dalykais, kaip- kaip rašyti įdomius straipsnius.. Daugiau domėjausi blog'ais,stebėjau kaip kas ir kur rašo,ėmiau pavyzdį iš kitų.. Netikiu,kad kiti žmonės kurie dabar rašo savo internetinį tinklaraštį bandė "įsivažiuoti" kitaip.. Juk tai asmeniškai man buvo nauja ir prie to priprasti tiesą sakant man buvo pakankamai sunku.. Taipogi,prie normalaus rašymo "priėjau" gal prieš metus.. Kai mes persikėlėme į šį blog'ą. Tarp kitko,dažniausiai kai rašiau straipsnius senajame SNP jie buvo vaikiški. Trumpi,neįdomūs,bet aišku atradau ir tokių SAVO straipsnių kurie net man pačiai visai patiko.. Juk įdomu pasiskaityti tai,ką kažkada pats rašei,puoselėjai,dėjai viltis,kūrei idėjas,reiškei mintis.. Sutinkate su manimi?

Turbūt šiame tekste aš neišreikšiu ką man iš tiesų reiškia „GK“. „GK“ tai tiesiog internetinis blog'as kuris užima dalį mano laiko,kuriame aš kuriu,tobulėjo,bendrauju su žmonėmis,tobulinu savo rašymo žinias,kuriame aš atskleidžiu savo idėjas,kur tarp kitko susirandu priešų (nors dabar jei atvirai,aš tikrai pasikeičiau,nesiveliu į konfliktus,BET nesigailiu,kad į juos vėliausi,kadangi buvo linksma ir juokinga dabar tai prisiminus)... Galėčiau vardinti ir vardinti,bet manau,kad šis įrašas būtų kiek per ilgas,ir dauguma tiesiog tai praleistų pro akis.

Kam įdomu,skaitys toliau.. Papasakosiu šiek tiek apie paslaptingąsias šio blog'o puses kurios man įstrigo,BET kažkada buvo svarbios..
 Manau visi skaitytojai,kurie mus skaito jau pakankamai seniai prisimena tokį blog'ą- SIBY. Turbūt dauguma skaitytojų prisimena,kokie "karai" tarp mūsų vyko.. Ojėj. Prisimenu,kai... DĖMESIO! MONIKA ATVIRAI.
Prisimenu,kai pavydėdavau SIBY blog'ui dėl to,kad jis buvo toks kokie nebuvome mes.. Jis traukė skaitytojus,ten buvo geri straipsniai,muzika skambanti blog'e man taipogi labai patiko.. O ką jau kalbėti apie fonus- kai šis blog'as pasikeisdavo ir jei man fonas patikdavo (o tai buvo pakankamai dažnai,nors aišku dažnai būna tokių.. nevykusių fonų ir čia visiem blog'am) norėdavau ir aš savo blog'ą pakeisti ir dar geriau negu pakeitė jie.. Manau visi žinote šį jausmą. Ir pripažinsiu,aš pavydėjau,kad jie buvo tokie sumanūs, o aš tiesiog..Tuo metu neturėjau idėjų visiškai niekam. Tiesiog galvojau -" taigi ir aš galėjau taip sugalvoti!". Tarp kitko,tokios mintys mane užplūsdavo dažnai. Tikrai.  ir nežinau,kodėl tas jausmas būdavo dažnai.. Galbūt todėl,kad tuo metu nebuvau tokia sumani,kokia dabar manau,kad esu. 

Tad ką man reiškia gk/snp jau sakiau aukščiau.. Tiesiog šiai temai išsiplėčiau plačiai,pasakiau tai ką manau,parašiau atvirai,ir tikiuosi,kad atsakiau į Urtės klausimą. Taipogi prašau nekartoti klausimų kurie jau buvo užduoti. Jei turi klausimą - klausk! Tik laikykis etiketo,nesikeik,būk maloni ir klausimai turėtų būt "ne iš oro".

Tad šį kartą tiek.
Tikiuosi sulaukti jūsų nuomonių apie mano atvirumą.
Manau,šiandien tikrai nesusimatysim! 
Gero antradienio tiems kurie eis ryt į mokyklą,gero antradienio tiems,kurie neis! 
Myliu ir bučkis :*
Monika

18 komentarų:

urtė rašė...

Jega! Fainai,kad taip atvirai parasei :) Man patiko ir i klausima atsakei.
Kadangi man patinka,kaip tu atsakineji i klausimus,kitas mano klausimas-

Kaip tau kilo ideja atidaryti SNP?

Lauksiu atsakimo :)

ILoveMagic rašė...

fainas atsakymas ;D

JustinaLT rašė...

Klausiu antrą kartą - kaip padaryti logotipo foną nematomą? Prašau pagalbos ir labai faino atsakymo...

Elžbieta. rašė...

labaai fainutis atsakymads.:>

Unknown rašė...

Man irgi laabai patiko (yy) :D

Vesta rašė...

Lavbai nuoširdus atsakymas

Augustė rašė...

Miela..

Panelė M. * rašė...

Urte-džiaugiuosi,kad prisijungei prie naujų skaitytojų! Be to ačiū už naują klausimą :)
MickeyMouse-dėkui :p
JustinaLT- į šį klausimą juk bus atsakyta vėliau. Juk tai tik pirmasis klausimas į kurį atsakiau.:)
Elžbieta-dėkui :)
Evelina-malonu.
Vesta-būtent.
Auguste-ačiū. :)

Rugilė :Dp* rašė...

Visiskai neverta registruoti i jokius konkursus siame boge ... Ir dar ignoruoja mano klausimus kada prasides negi taip sunku atsakyt ?

Augustė rašė...

Na gal ir aš dar klausimukąąą.


Kaip viskas vyko iš pradžių?

Ta prasme, kaip išpopuliarinai šį blogą ir pritraukiai tiek daug skaitytojų?

Panelė M. * rašė...

Rugile- niekas nieko neignoruoja. Ir registruotis į konkursus VERTA,tik gal sugebėk duot laiko įsivažiuot po visko ar tu ant tiek nesupranti?

Augustė rašė...

Dar kartą perskaičiau straipsnį, labai daug pažengiai, tikrai rašai puikius straipsnius, ir tose straipsniuose tu išreiški viską šitam blogui... Tai matosi tavo darbuose. Ir matosi, kad tu tikrai pasikeitus į man patinkančią pusę :))
Kaip tu sakiai prisiminus, kad vėliaisi į konfliktus, keli buvo ir su manimi, prisiminus būna juokinga.

Rugilė :Dp* rašė...

Monika-nesuprantu jau kiek laiko ir nieko nedarai ...

Augustė rašė...

Atsiprašau, kad kišuosi bet rugilę, gal ji tesiog neturi tiek daug laiko, ir jei vienai su vika sunku vienoms rašyt.... O.o

Rugilė :Dp* rašė...

Augute - neatleidžiu, nes jau visas mėnesis kaip nieko nevyksta jau ir pamirš baigiu :D Bet bus geriausia visiems kaip pamiršiu :D

Panelė M. * rašė...

Rugile-OMG.. Tu neturi gyvenimo? tau tik pc,pc,pc? tu jame gyveni?niekur neišvyksti? atleisk,bet aš netokia.. aš turiu ir gyvenimą. O kad nesulaukiau atsakymų į tuos klausimus kurių dar tarp kitko VISŲ NETURIU tai jau pretenzijas pasilaikyk sau. :)

Rugilė :Dp* rašė...

,,OMG'' sitas prajuokino ;D

Panelė M. * rašė...

įdomu kas čia juokingo.