2011 m. lapkričio 12 d., šeštadienis

Tiems, kas mėgsta muziką!


Sveiki visi, mielieji skaitytojai!
Kaip leidžiate šeštadienio rytą? Na, galima sakyti, jog jau diena ir tikiuosi, jog visi savaitgalį praleisite įdomiai ir naudingai! O jei vis dėlto už lango vaizdas jūsų nedžiugina arba tiesiog mieliau rinksitės ramią veiklą, į savo šeštadieninę dienotvarkę siūlau įtraukti GK! Ir jūs atėjote pačiu laiku, jei dabar skaitote mano rubriką ' Tiems, kas mėgsta muziką! ' , nes jei jūs mėgstate muziką, kviečiu jos pasiklausyti!

Iš ties čia kažką nesamoningai sumaliau, bet viską sukonkretinus šiandieną antrą kartą leidžiu šią rubriką GK'e. Iš ties manau, man reiktų pasiskubinti, nes dainų sąrašas yra OHOHO koks ilgas, o aš negaliu jokios dainos palikti be priežiūros. Tad pradedant klausyti naują 10-uką noriu Jums pristatyti tris geriausias jūsų išrinktas dainas iš praėjusio muzikos rinkinuko :

Rihanna ft. Calvin Harris - We Found Love (6 balsai)
Dj Alex.R - Never Be Alone (Dj Amor 2011) (6 balsai)
Jessie J - Who You Are (5 balsai)

Taigi labai džiaugiuosi, kad iš viso balsavo tikrai gana didelis skaičius skaitytojų - 29, ir jie savo balsus atidavė iš ties gana skirtingai. Po 6 balsus surinko Rihanna ft. Calvin Harris ir Dj Alex.R, 5 balsus garbingai užsitarnavo Jessie J.

Taigi tokios geriausios dainos iš praėjusio 10-uko, o šiandien naujos dainos, nauja muzika, naujos nuotaikos ir tikiuosi, kad kiekviena iš mūsų atrasime naują savo mėgstamiausią dainą! Pradedam!

1-OJI DAINA

Christina Perri - Jar of hearts



Evelina (Ėvelis) mūsų šeštadieninę muzikos popietėlę siūlo pradėti su mano viena iš mėgstamiausių (!!) dainų. Na, ši daina man labai primena SIBY, kai dar Evelina komentuodavo skaitytojų dainas. Pamenu vieną kartą toje rubrikoje ir radau šią dainą. Iš tikrųjų ji man padeda atsipalaiduoti, nes nereikalauja kažkokio mąstymo, tiesiog aš ją beklausydama pamirštu visus rūpesčius, o dainos muzika mane nusineša toli toli... Labai graži daina, labai.

2-OJI DAINA

Coldplay - Paradise



Rei Rei siūloma daina. Iš kart pavadinimas man buvo labai matytas, bet dainos pradžioje niekaip neprisiminiau, ar žinau šią dainą, ar ne.. Prasidėjus žodžiams supratau, kad dainą girdžiu pirmą kartą arba mano protas ją girdėjo anksčiau, bet neužfiksavo. Ką galiu pasakyti - kažkas įdomaus. Pradžioje nieko ypatingo lyg ir nebuvo, bet pabaigoje tas dainos nuoširdumas pasiekė mane ir nusišypsojau. Gerą energiją nešanti daina. :)

3-OJI DAINA

David Guetta feat. Sia - Titanium



Kitas Rei Rei pasiūlymas. Va šią dainą tikrai esu girdėjus ir ji man teikia tik geras emocijas. Nesu kažkokia David Guetta gerbėja, ar tos Sia, bet daina kažkaip teigiamai paveikia ir priverčia ją klausyti dar kartą. Žodžiu, patiko.

4-OJI DAINA

Glee - Misery



Siūlo mergina su labai gražiu pseudonimu Mickey Mouse. Ką aš galiu pasakyti - glee, vienas iš tų serialų kurį noriu pažiūrėti šiuo metu, bet nerandu tam laiko. Na, daina iš serialo, ji nėra kažkokia ypatinga, bet įsivaizduoju, kaip ji gražiai skamba seriale! Jei net galima sakyti ji dabar man beveik patiko. Šilta daina.

5-OJI DAINA

The Beatles - Blackbird



Antroji Mickey Mouse siūloma daina. Na, The Beatles niekada nebuvo mano mėgstamiausi, bet jų atliekama muzika man visada keldavo šypseną, nes jų dainos būdavo paprastos, kurios puikiai tikdavo pavargus ar po sunkios dienos mokykloje. Tiesiog jie padeda atsipalaiduoti savo ramuma ir už tai pliusas jiems. Daina vėl gi paprasta, bet man, šeštadienio rytui puikiai tinka ir patinka.

6-OJI DAINA

Green Day - American Idiot



Na, ir paskutinis Mickey Mouse sukėlė daugiausiai šypsenų, kadangi DIEVINUUUU tokią muziką, man laaabai žavūs Green day ir taip toliau. Iš ties geras jausmas, kai išgirsti dainą, kurią klausei tikrai seniai ir supranti, kad dar prisimeni jos žodžius.. Va taip man ir dabar, sėdžiu išsišiepus kaip plešinė ir visu garsu plėšiu American Idiot. Liuks! Ačiū Mickey Mouse už puikų pasiūlymą.

7-OJI DAINA

Pixie Lott - What Do You Take Me For? ft. Pusha T



Pirmasis Lady Chanel pasiūlymas. Na, daina gal visai ir nieko, bet man vis tiek kažko trūko. Kažkokio kabliuko, kad priverstų mane perkrauti dainą dar ir dar kartą, kad pasiektų mane iki pačių gelmelių. Gaila, bet manęs nepasiekė.

8-OJI DAINA

Delyno - private love



Antrasis Lady Chanel pasiūlymas man paliko kur kas geresnį įspūdį. Nežinau, gal dėl to, kad šiuo momentu man tiesiog reikia ramios muzikos, o gal dėlto, kad šioje dainoje buvo visko, ko reikia. Nieko netrūko, buvo ta dvasia, kuri privertė pamiršti visus blogus dalykus ir tiesiog klausytis muzikos, kuri atpalaiduoja.

9-OJI DAINA

Lady Gaga - Heavy Metal Lover



Savo siūlymų seriją Monika pradeda su šia daina. Pirma mintis - wtf, Lady gaga? Bet iš pareigos klausiau toliau, nors ir nemėgstu Lady Gagos muzikos. Na, ši daina kaip nekeista manęs nesužavėjo. Galbūt ir yra viena iš geresnių Gagos dainų, nes vienoje vietoje privertė mane nusišypsoti, bet mano smegenų neužkariavo. Vidutinė daina, nėra kažkokia ypatinga.

10-OJI DAINA

Flo Rida - Good Feeling



Na, ir šio šeštadienio 10-uką Monika siūlo užbaigti su man jau kažkur tikrai girdėta daina, tik vėl nesugebu atsiminti kur. Na, ji vėl nėra kažkokia ' oho, pati geriausia pasaulio daina ' , bet klausantis jos aš jaučiuosi gerai ir tai svarbiausia. Tikiuosi, jūs taip pat. :)

* * *

Taigi tokias dainas šiai dienai pasiūlė GK skaitytojai, o jei jūs norite, jog jūsų daina atsidurtų čia rašykite į komentarus jos pavadinimą. :) Galite siūlyti neribotą skaičių dainų, bet pasistenkite max. kokias 5, nes neįdomu vieno žmogaus muzikos stilių klausyti. :)

O dabar kaip visada balsavimo lentelė, kurioje yra visos viršuje jūsų klausytos dainos! Kviečiu vėl taip pat aktyviai balsuoti už jūsų manymu geriausią dainą. :)




O dabar vėl kiekvienas rašom nuomonę apie dainas, mano aprašymus ir pačią rubriką!

Tikiuosi šiandieną dar susitiksime,
rašytoja Vilija.

12 komentarų:

Unknown rašė...

Labiausiai iš šio 10-uko patiko glee - misery daina :D Jaučiu reikės atsisiųsti, be to, kaip visą laiką labai patiko :)

Laurencijaa rašė...

Valio!! Coldplay..Para..Para Paradise! ah! Nereali daina! ♥ Labai lauksiu dainu.. kurias as pati pasiuliau ♥

Dominika rašė...

Lady Gaga <3

Anonimiškas rašė...

Siulau Cher Lloyd - With Ur Love ft. Mike Posner

Anonimiškas rašė...

Ir dar tos pacios atlikejos daina Swagger Jagger

fashionarepassion.blogspot.com Berta rašė...

Straipsnis labai patiko! Labiausiai patiko antra ir paskutinė dainos. :)
Siūlau:
Brandon Flowers - Only The Young (žinau gera ir daug kam napatynk). :D
Louis Armstrong What A Wonderful World (senutė, bet negalėjau praleist).
Nicole Scherzinger - Right There ft. 50 Cent
Nicole Scherzinger - Don't Hold Your Breath
Gabriella Cilmi - Sweet About Me
Adele - Someone Like You


Va senienų prirašiau, galėsit klausyt, su manim. ^^

Anonimiškas rašė...

Siūlau:
The saturdays- Notorious
The saturdays- up(wideboys remix)

Gabie85 rašė...

Foster the People - Houdini

O šiaip tai už Coldplay arba Green Day.

Dominika rašė...

Dope- Die MF die xD
30STM- Closer To The Edge
Sean Paul- Got 2 Lov u

Viktorija. rašė...

Pirmos dienos tiesiooog nekenčiu.Man ji taiip nepatinkaaaaaaaaaa :D
Siūlau
1.Thirty Seconds to mars- Closer to the edge <33
2.Example- Midnight run arba stay awake
3.Kanye West-stronger ;p

Viiktorija :* rašė...

Siųlau :

Soliaris - Saulę Lūpomis Užpūsk

BrigitaOF rašė...

laabas. man labai patinka skaityt šituos straipsnelius. linksmi man jie kažkokie. :) o aš pati siūlau:
1.Steve Aoki feat Rivers Cuomo - Earthquakey People
2.Nayer Ft. Pitbull & Mohombi - Suavemente
3.Kelly Rowland - Down For Whatever ft. The WAV.s
4.Sean Paul - She Doesn't Mind
5.R.I.O. feat. U-Jean - Turn This Club Around