2011 m. lapkričio 19 d., šeštadienis

Sveiki!

Sveiki,
Aš nauja/sena rašytoja Berta. Gal būt kažkas mane prisimenat gal būt, ne. Išėjus iš GK bandžiau kurti savo blog'ą, deja bandymas buvo nekoks. Prieš 15 min. supratau, kad noriu rašyti į ši blog'ą ir štai aš jau Čia! Manau yra daug žmogeliukų kurie nežino manęs, nes nesu išsišokanti būtybė ir nekeliu skandalų, jai to nereikia. Na tai truputis apie mane:


Jau girdėjote, kad mano vardas Berta, man 11 metų (prašau nenuvertinti žmonių pagal amžių, nes kiti išgirdę tokį 'menką' skaičių nutaria, kad tie žmonės mažvaikiai), beje Gruodžio 15 sukaks 12 metų. ^^ Šiaip esu linksmas, draugiškas, visapusiškas žmogus. Domiuosi- menu, fotografija, šiek tiek mada, nors nesu 'fashionista'. Pomėgiai: hm.. lankau dailės būrelį, šoku hip-hop'ą su klase ir fotografuoju malonumui. Nuotraukos neduosiu, nes fotoaparatas neįkelia nuotraukų, o senų neturiu, nes naujas kompiuteris.

Apie ką rašysiu: oj, iš manęs galite laukti, bet ko. O šiaip šiuo metu tikrai neturiu kokiu rubrikų susigalvojusi, tik galvoju tęsti savo senąją rubrika 'Būk kaip žvaigždė'- ji sulaukė nemenkai dėmesio, todėl nutariau ją palikti čia. O šiaip labiau krypstu i paprastus straipsniukus mielus širdžiai, o ne į visų mėgiamąsias rubrikas. Ir dar apie jokiu stardoll'us nerašysiu, nes pati jį seniai mečiau.


Jei norėsit labiau susipažinti su manimi, tai mano skype- bertajus.
O dabar einu galvoti 'pirmajam' temos straipsniui, o gal, net ir pamokėlei.
Nuo šiol jūsų B. <3