2011 m. lapkričio 13 d., sekmadienis

Stardoll'o idėja- 3 perki,moki už 2. Visgi,be naudos sau jie neapsieis!

Pagaliau baigiau skaityti knygą ir kol kas turiu laiko ir galiu parašyti straipsnelį apie naują stardoll administratorių idėją. Tad manau,kad pirmiausia visiškai netemsiu gumos ir iš karto prie reikalo,kad galėčiau eiti prie kito straipsnio,tiksliau sugalvoti jam temą ir pradėti jį ruošti. Taigi manau galbūt tie kurie žaidžia stardoll'ą matė,kad yra kažkas panašaus į tris perki,moki už du. Šį kartą tai sugalvojo padaryti ir stardoll'e. Trijose parduotuvėse reikia pasirinkti tris drabužius ir už vieną iš jų nereikia mokėti. Na ir kaip visa tai veikia? Žinoma,kad stardoll'as niekada neiškelia į viešumą to,kas jam būtų nenaudinga. Visgi taip sutinku,jis dosnus,bet kai pasirenkame tris drabužius ir mokame už du- mokėti nereikia už tą drabužį kuris yra pigiausias.. Jiems svarbiausia,kad paimtų iš mūsų kuo daugiau,o kai būti dosniems,jie visada dingsta. Tad kaip atrodo ši akcija? Pirmiausia tai ji yra šiose parduotuvėse-
RIVIERA,PPQ,EVENING FALLS


Būtent šiose parduotuvėse bent jau dabar galima nusipirkti tai ko galbūt ilgai svajojai,bet mano pasiūlymas yra toks,kad rinkitės panašiomis kainomis,ir adminai per daug neišloš. Juk visgi,jeigu mažiausia kaina  26 ar ten 24sd,o kitų keliais sd daugiau,tai manau,kad tiek jūs išloštumėte,tiek apmautumėte administratorius.
Tad ką manote apie šią idėją? Ar jau pakibote ant jos? Jei taip,kokia mažiausia prekės kaina?
Komentuojam!
Monika


2 komentarai:

Unknown rašė...

Kadangi nežaidžiu stardoll'o, tai galiu pasakyt, kad kaip visą laiką jiems reikia tik naudos, tai ir nėra ko stebėtis, kad vėl daro tokias akcijas ;)

Anonimiškas rašė...

Aš taip pat stardollo nežaidžiu, tad... apgavikai stardollo adminai ;D O šiaip iš šių drabužių tikrai yra ką išsirinkti.