2011 m. lapkričio 26 d., šeštadienis

Prižiūrėk save! 1 dalis

Labas rytas!
Kaip laikotės? Kaip praleidote penktadienį? Tikiuosi,kad visi gerai. :) Trimestras pas mus jau eina į pabaigą,o dar reikės pasiruošti atsiskaityti anglų kalbos visus penkis laikus. (Present simple,Present perfect,Present continues,Past simple ir dar kažkokį Past...:D) tad rytoj darbo iš ties turėsiu daug,bet manau,kad vistiek pavyks įmesti kokį nors straipsnelį. :) O dabar iš karto bėkime prie temos,kuri jau gan seniai sukosi mano galvoje ir tik dabar pavyko ją įgyvendinti! 

Dažnai merginos neprižiūri savęs. Kaip suprasti tą neprižiūrėjimą? Neprižiūri savo plaukų,veido,odos,nagų ir panašiai. O jeigu neklystų,vaikinai būtent į tai ir kreipia dėmesį. Tiksliau juos labiau tikrai patrauks ta mergina,kuri prižiūri save,o ne tu,kuri neprižiūri. Tad kartais vertėtų pagalvoti,tiesa? Todėl, šiam kartui du dalykai kurių pakaks prižiūrėti šį kartą- PLAUKAI. Pradėkime nuo jų.

PLAUKAI
1. Plaukų kirpimas,tiesinimas

Spėju,kad ne visos merginos dažnai lankosi kirpyklose ir kerpa galiukus. Nemanau. :) Todėl,jeigu dažnai nesilankote kirpykloje,apsilankykite bent 1 kartą į mėnesį,pakirpti,kad ir galiukams. Kodėl? Pasakysiu iš savo patirties. Gan ilgai nebuvau kirpykloje (čia vasaros laikotarpiu),nes kirpdavau tik grifką,o ji nuo liepos nukirpimo buvo iki rugpjūčio,kai ją patrumpinau. Ir galiausiai spalio mėnesį nuėjusi pas kirpėją pasakiau- „Jeigu reikia,pakirpkit galiukus“. Ir iš tiesų to reikėjo. Plaukai buvo (gale) išsišakoję(aišku ne visi), taip pat patys išsikarpė,nes AŠ JUOS LYGINAU SU ŽNYPLĖMIS. Ir dėka jų jie išsikarpė,gavosi kaip.. Išdeginti? Nežinau kaip apibūdinti. Ir po kirpimo,vos išėjus pažiūrėjau į savo plaukus. Ir ką galiu pasakyti? Jie buvo pakankamai trumpi,tai čia vadinasi patrumpino galiukus. Štai ką daro žnyplės ir neėjimas pas kirpėjus. Tad kaip nuo apsilankymo dėl negražių plaukų galų apsiginti?
  • Jeigu tavo plaukai silpni,jokiu būdu netiesink plaukų! Nuo žnyplių karščio jie sutrūkinėja ir savaime "nukrenta" vien dėl to,kad tas karštis pakenkia. Todėl kaip ir minėjau,jeigu tavo plaukai silpni žnyplėms sakyk NE!
  • Kokį šampūną naudojate? Pavyzdžiui aš tai „Wash & GO“. Ir man jeigu rimtai jis patinka. Dažniausiai naudoju nuo pleiskanų (kaip apsaugai) ir šiaip su juo išsiplovus galvą,plaukai būna purūs (pakankamai,kaip mano:D).
  • Naudokite kokias nors iš brangesnių priemonių,kurios skirtos stiprinti galiukams. Vieną iš jų naudoju aš,galbūt tokią pačią turite ir jūs? Štai nuotrauka-


2. Pleiskanos

Spėju,kad daugumai merginų,mergaičių teko susidurti su pleiskanomis. Taipogi ir man.Ką darėte jūs? Daug vargote,kol jas išnaikinote? O galėjote ir dabar galite jas išnaikinti su tokiu dalyku kaip „Sulsena“. Šis dalykas bent jau man iš karto padėjo po pačio pirmo karto,todėl būtent jums siūlau jį išbandyti! Ji rasite pirkti vaistinėse,bent jau pas mane mieste- švaros prekėse ir Iki cento parduotuvėje. Ši pakuotė nekainuoja daug,todėl manau,kad tikrai verta įsigyti šį daiktą ir nepasigailėsit! Na,o kad žinotumėt kaip atrodo dėžutė-


3. Plaukų purumas

Iš savo patirties žinau,kad tikrai ne viena norėtų turėti purius plaukus,storus ir kad jų būtų daug,tiesa? Bet ne visoms tokie dovanoti,todėl tenka džiaugtis tokiais kokius turime. Bet kaip padaryti,kad jie atrodytų bent kiek geriau negu yra? Bent kiek būtų švelnesni,gražesni ir mielesni pačioms jums? Pagalvokime.. Nuo to priklauso daug kas. Įdomu kas? Pasižiūrėkime toliau. 
  • Norint turėti gražius plaukus,reikia naudoti labiausiai patinkantį šampūną. Pavyzdžiui man labiausiai patinka kaip ir minėjau ankščiau, „Wash & go “,bet kartais kai tokio nerandu kur pirkti,tenka naudotis kitu (iki miesto centro eiti taip tingisi). Mano plaukams jis labiausiai tinka. O koks tinka jums? 
  • Balzamas. Bent jau tokį naudoju aš ir jis man iš ties padeda. Pirmiausia plaukai tampa švelnesni,tik išplovus galvą juos lengva iššukuoti,nesusidaro visokios "kliūtys" tam ir viskas praeina puikiai. Aš taipogi naudoju „Wash & go“ balzamą ir mano plaukai gražesni,švelnesni (nors kartais neneigsiu,su jais susitvarkyti neišeina).
Būtent šias dvi priemones naudoju aš (neskaitant profilaktiškai sulsenos ir visą laiką naudojamo to skysčio galiukams) ir man jos kuo puikiasiai padeda turėti normalius plaukus. Nors aišku norėtųsi,kad pas mane jų atrodytų daugiau,kad jie būtų storesni ir tiesiog man pačiai mielesni. :)..
Todėl visada pasistenkite prižiūrėti savo plaukus,savo išvaizdą  ir vaikinai patys norės sulaukti jūsų dėmesio!
Iš tiesų čia dar norėjau parašyti ir apie inkštirus ir pnš.,bet nerašau,kadangi nemanau,kad kas nors skaitys dvigubai ilgesnį straipsnį. Geriau kitą kartą,tiesa?

Todėl tikiuosi,kad jums patiko ir pravertė,
būtų malonu sulaukti komentarų,visgi padiskutuoti ir būti pagirtam arba pakritikuotam fainas dalykas!
myliu,
šiandien dar pasimatysime. 
Monika.

11 komentarų:

Unknown rašė...

Man patiko straipsnis. P.S jeigu nori gražių plaukų, nebūtiną pirkti brangių priemonių. Geriau išbandyti paprastas, ir tik tada žiūrėti jai nepadės :)

Panelė M. * rašė...

ne tai taip :D Niekas ir neliepia brangių pirkti,bet man kai bandydavau iš tų pigesnių efekto nebuvo. Ir ačiū! :)

Elžbieta. rašė...

aš naudoju šampūną, plaukų balzamą ir daugiau kaip ir nieko nereik.:>

Laura rašė...

Man labai labai patiko šitas straipsnis,patinka pasiskaityti patarimų, jais tikrai vertės pasinaudoti. Aš taipogi naudoju Wash&Go plaukų šampūną ir Garnier Fructis. Na, o plaukų žnyplių tai tikrai nenaudoju, jeigu noriu nebent gražiai susigarbanoti plaukus susipinu nakčiai dvi kasas. Labai lauksiu tęsinio! Šaunuolytė ;*

Rei Rei. rašė...

Turiu storus ir labai purius plaukus. Ir žinokit nieko čia faino :D Negaliu nešioti palaidų plaukų, nes žiauriai karšta, o išsiplovus galvą tai jie taip išsipučia... ;D
O šiaip straipnsius patiko C:

Panelė M. * rašė...

Ačiū visoms už komentarus ir nuomones.
Ir iš dalies pritariu Rei Rei. Mano geriausia draugė turi tokius plaukus kurie primena pudelį. :D

anonymous rašė...

Puikus straipsnis! :))

Viktorija. rašė...

Ohh kartais nekenčiu savo plaukų.. Jie labai stori ir gana ilgi... Bet keistai,nes kartais kai išsiplaunu,būnu pudelis,o kartais jie lygūs... Paskutiniu metu labai retai naudoju kondicionierių ir plaukai mažiau riebaluojas (patariu,bent retkarčiais nenaudot balzamo,nes kartais plaukus reik pailsint).
O išsiplovus galvą,galiukus patepu aliejuku,nes galūniu neina iššukuot dažniausiai:D
+ palaidais būnu retai,nebent tada kai jie lygūs:D

Elžbieta. rašė...

pa mane tas pats kaip Rei Rei, pūrus, stori ir dar plius banguoti, bjauru man.:D

▲Princess Pichu▼ rašė...

pas mane tai tiesūs, ilgi plaukai :DD man jie patinka, tik išsiplovus galvą jie man susigarbanoja arba nuo karščio jie ima garbanotis, o tai užknisa :D

Justė rašė...

Pas mane tai...Žiauriai ploni labai mažai plaukų, ko tik aų nenaudoju, visokiausius stiprinančius šampūnus ir nė velnio nepadeda..Tai dabar sustojau tie Schauma Q10, šis irgi nelabai padeda...