2011 m. lapkričio 18 d., penktadienis

Pasikeitėme!

Labas rytas,
kaip laikotės? Kas geresnio? :) Tikiuosi,kad visiems viskas gerai.
Na,o kadangi aš jau pakankamai seniai prie kompiuterio (žaidžiu simsus),pagalvojau,kad dabar įmesiu pranešimą apie pasikeitimus. Taigi kaip matote pasikeitėme. Man jau pabodo ta rausva spalva,pagalvojau,kad norėtųsi kažko šilto. Ir man į galvą šovė mintis- arbata! Pastaruoju metu aš velniškai mėgstu gerti arbatą vakarais,nes ji sušildo mane. Ir pagalvojau,kad yra tokių skaitytojų,kurie skaito šį blog'ą gerdami arbatą (jei nėra,tai nėra,svarbu tokia esu aš! :D). Ir pasikeitimas kitoks negu šiaip paskutiniai kurie buvo. Gal kiek tamsesnis,bet man jis mielesnis. Nors spalvos gan šaltos (?),bet arbata. Ji man siejasi su šiluma!

Na,o dabar norėčiau pasakyti vieną gerą žinią. Facebook'e turime 99 like!!! Tetrūksta vieno vienintelio.. O dabar dėl skaitytojų aktyvumo. Matau,kad blog'e prisijungusių būna nemažai,bet komentarų nedaugėja.. Be to norėčiau,kad komentuotumėte lygiai,o ne išskirtumėt vieną rašytoją Viliją,žinau,kad ji rašo puikius straipsnius kuriuos jūs komentuojat,bet nepamirškite,kad rašome ir mes! Mums irgi reikia komentarų,pastabų,patarimų,diskusijų ir panašiai. Niekada nebijokite reikšti nuomonės ir komentuoti visų straipsnių,o ne kitus palikti nuošalėje. Tai liūdina,bet džiaugiuosi už Viliją,kuri sulaukia daug nuomonių.

Dabar norėčiau paprašyti,kad nepamirštumėte sekti šio blog'o! Norisi greičiau surinkti 250 sekėjų. Gražus skaičius,tiesa? ;p
Na ir dėl fb tas pats. :p
Tad kolkas tiek. Dienos eigoje įmesiu straipsnį apie vieną realią parduotuvę,mano nuomonę ir .t.t.
Tad laukite,o dabar..
KOMENTUOJAMM!:**

3 komentarai:

Unknown rašė...

Gal ir nieko išvaizda, bet ta asmeniškai man patiko labiau ;D

Panelė M. * rašė...

o man ji atsibodo. ;D

Dominika rašė...

fainas toks :)