2011 m. lapkričio 3 d., ketvirtadienis

Lapkričio mėnesio Hot Buys


Laba diena. Kai miegojot? Tikiuosi puikiai. Na šiandien pas jus atskubėjau su pranešimu apie stardoll'o lapkričio mėnesio Hot Buy pirkinius. Na katalogas mano akimis atrodo labai viliojančiai, stulbinamai, nors nevisi drabužėliai. Taigi, šone matote paveikslėlį, kuriame ir yra visi tie drabužiai.
1. Hot Buys Mixtape Top. Ši žavi palaidinukė jau atsirado Starplazoje, Fudge parduotuvėje. Tačiau.. Jos nepirkau ir nežadu pirkti, gaila stardollerių. O kainuoja ji 16 sd.. Na stardoll'as su kainom nepasitaiso.
2. Hot Buys Silver NECKLACE (kaip supratau, kadangi nerodo pilno pavadinimo) atsiras lapkričio ketvirtąją Tingeling parduotuvėje, abejoju, kad pirkčiau, nes tokių dalykų man tiesiog nereikia.
3. Hot Buys Tube dress atsiras lapkričio septintąją Bonjour Bizou parduotuvėje. Tai vienas iš hb, kurį žadu pirkti, na dar žiūrint į kainą, bet pigu tikrai neturėtų būti.
4. Hot Buys Peace Leggings atsiras lapkričio devintąją Evil Panda parduotuvėje. Mes su draugais visada užsivedam su tuo „Peace“ ir visi taip kartoja, na žiauriai geri prisiminimai su šiuo ženkliuku, todėl veikiausiai pirksiu, jei gerai atrodys ant lėlės.
5. Hot Buys Peatner Purse (neįmatau pavadinimo, todėl atsiprašau, jei suklydau pavadinime) atsiras lapkričio vienuoliktąją Rio parduotuvėje. Žavinga tašytė, iš plunksnų, žiūrėsim, kaip atrodys.
6. Hot Buys leopard ... (nebaigtas žodis) manau, tai liemenė,ar šalikas atsiras lapkričio keturioliktąją Rio parduotuvėje. Na iš ties atrodo nepigiai ir prabangiai, žiūrėsim, kaip čia su šiuo hb bus..
7. Hot Buys Silver Heels atsiras lapkričio šešioliktąją dieną, Fallen Angel parduotuvėje. Jie atrodo tokie nerealūs.. aš jų jau noriu.. :D
8. Hot Buys Dress na kaipgi be suknelės, nei vienas Hot Buys katalogas be jų neapsieina, tiesa? Visai žavinga, bet kaina bus kosminė, tuo aš beveik įsitikinusi. Atsiras lapkričio aštuonioliktąją Bonjour Bizou parduotuvėje.
9. Hot Buys Suspender (pirmai pagalvojau wtf? :D kai pamačiau iš tolo), o iš arčiau labai graži tunika. Labai jos lauksiu. Atsiras lapkričio dvidešimt antrąją Stardoll parduotuvėje.
10. Hot Buys Leopard Berette, paskutinis, bet vienas iš pačių pačiausių hb šiame kataloge, aš jį pirksiu kiek bekainuotų, kalbu, kaip maniakė, bet supraskit mane, o aš suprasiu jus (joke) atsiras lapkričio dvidešimt penktąją dieną Rio parduotuvėj, dabar pamačiau, kad tai veikiausiai komplektas su šeštuoju hb.
Na ką gi, ilgai čia rašiau, nes žiūrėjau, tai į viena puslapį, tai į kitą, dabar supratau, kaip yra nerealiai sunku rašyti apie hb ir t.t bet džiaugiuosi savo darbu, dabar tikiuosi komentaruose įvertinimų apie šita pranešimą ir jūsų nuomonių apie hb. Ačiū!
P.S Laukiu savo vardo kortelės.
Jums ir Jūsų
Laura <3

8 komentarai:

Rei Rei. rašė...

O suspenders tai ne petnešos :D?
Jei turėčiau lėlę tai batus nusipirkčiau :D

Laura rašė...

Aš nežinau, galbūt tunika su petnešom.. :D

Laurencijaa rašė...

Ir vel viskas superstar'em :@

Panelė M. * rašė...

Patiko straipnis. Na,o šiandien aš jau nespėsiu parašyt,tad susimatysim rytoj! :/*

Asta rašė...

Niarialuus HOT BUYSAI. : O

Anonimiškas rašė...

Straipsnis geras. Ir hot buys man patiko visi, visi, tik kaklo papuošalas nelabai. I love it :D

Misteris J. rašė...

neblogi.

Augustė rašė...

visai keista matyti seniai matyta stardolla nors ir kaip jo nekenčiu dabar straipsnis nuostabus