2011 m. lapkričio 5 d., šeštadienis

Kelios valandos su aktoriais. Nr. 2

Sveiki!
Na ir vėl šios dienos darbą pradėsiu straipsniu apie filmus. Na ir šį kartą jeigu sakant atvirai,tikiuosi sulaukti daug daugiau komentarų negu praeitą kartą,kadangi ten buvo pusė mano komentarų. Tai tiek,o dabar metas skaityti straipsnį! Visgi aš pati kaip straipsnio rašytoja manau,kad filmai nebus prastesni negu praeitą kartą,be to kuriuos peržiūrėjote? Kokią nuomonę jie sudarė jums? Pasidalinkite mintimis! :)* Na,o dabar keturi filmų žanrai- siaubo,komedija,fantastinis filmas ir trileris.Šį kartą kitaip negu visada pradėsiu nuo trilerio. ;p

TRILERIS

Kadangi praeitą kartą rašiau apie wrong turn 4 kaip siaubo filmą,šį kartą pristatysiu wrong turn 3 kaip trilerį. Jis taip pat yra priskiriamas prie šio žanro. :) Na ir kaip praeitame,ketvirtame ir visuose kituose filmuose,šiame yra taipogi žudomi atvykėliai. Tie kurie įžengė ne į savo teritoriją. Ir vienintelis išsigelbėjimas manau ir patys žinote,kad kovoti prieš juos. Bet ar tai yra taip lengva kaip atrodo? Tikrai ne. Ypač kai iš paskos visur juos gaudo tie prakeikti žudikai/kanibalai. Šį filmą siūlau peržiūrėti tiems kurie turi tikrai stiprius nervus,nes šis filmas yra žiauresnis negu „Wrong turn 4“. Kitaip sakant,ketvirtasis lemtingas posūkis yra ŠŪDAS palyginus su 1,2,3 dalimis. Filmą vertinu 1O/1O. O gal kas nors iš jūsų yra jau matę jį?




Fantastinis filmas

Tiems kas mėgsta fantastiką, ir pakankamai prie širdies yra ryšiai su atvykėliais iš kitų planetų, šis filmas- „Kelionė į raganų kalną“. Pavadinimas nuskambėjo kiek bauginančiai? Iš tiesų taip nėra. Šis filmas manau yra pakankamai toks fantastinis,bet kartu ir truputį jaudinantis ir įtemptas. Iš tiesų,tai šis filmas yra priskirtas prie komedijos,bet nesuprantu kodėl,kadangi čia kažko linksmo kaip ir nebuvo. Na,bet filmą patariu pažiūrėti,nes bent jau man jis tikrai pasirodė įdomus ir tikrai vertas dėmesio! Na,bet tempiu,tempiu gumą ir nepasakau apie ką jis? Apie atvykėlius iš kitos planetos. Iš pašalies jie normalūs vaikai,bet iš tiesų taip nėra. Argi normalūs vaikai turi galių? Tikrai ne.. O jie sutinka taxi vairuotoją kuris vėliau taip pat įveliamas į visą šitą (atleiskite už išsireiškimą)- MĖŠLĄ. Bet pabaiga man tokia liux! :) Filmą vertinu 1O/1O! Manau,kad peržiūrėjusiems jis turėtų tikrai patikti.. O dabar traileris.




Komedija

Mėgstantiems filmus kurie pakelia nuotaiką,šį kartą siūlau pasižiūrėti filmą „Parduotuvių maniakės išpažintis“. Kai jį pamačiau,tiesą sakant jis man patiko. Pasirodė toks linksmas ir mielas! Filme rodoma apie merginą kuri yra pasiutusi dėl parduotuvių lentynose esančių prekių. Aišku per išpardavimus ji stengiasi vos ne viską išpirkti ir vieną dieną viskas baigiasi. Baigiasi jos pinigai.  Ir ką ji daro toliau? Žinoma neperka,bet juk jai taip sunku atsispirti ir visgi ji susiranda darbą.. Ir pasireiškia jos didysis talentas. Na tiesiog reikia pamatyti šį filmą ir įvertinti. Bet aš jį vertinu 9/1O,nes buvo keletas scenų kurios man pasirodė neįdomios ir nevertos vietos šiame filme. :) Na,o dabar traileris.



Siaubo filmas

Na ir galiausiai paskutinysis filmo žanras kurį jums šiandien pateiksiu tai yra siaubo filmas. Ir ką prie šio žanro  šį kartą esu pasiruošusi priskirti ir pristatyti jums? Taip,jūs teisūs,tai baubas 3. Šį kartą nusprendžiau pristatyti jį,kadangi jis man patiko,įdomus filmas,bet nėra labai žiaurus. Labiau man patiko kažkuri kita Baubo dalis,tačiau neprisimenu kokia ten dalis. Na,bet dabar ne apie tai. Šiame filme rodoma apie tai,kad yra toks baubas kuris žudo ir panašiai. Ir tiems kuriems apie tai pasakoja niekas netiki,mano,kad tas kas taip sako yra nesveikas. Na ir kas svarbiausia,kas patiki iš karto yra nužudomas šio padaro. Filmą manau,tikrai verta pasižiūrėti,nes jums jis turėtų patikti! Jį vertinu 1O/1O,o dabar metas traileriui. :)


Tad šį kartą su filmais tiek.
Jeigu neturite su kuo pasižiūrėti filmą- pasiimkite kartu su savimi kad ir šunį,katę ar kokį kitą augintinį! Ir gero žiūrėjimo bei vakaro. O dabar jeigu spėsiu keliauju prie kito straipsnio. Tikiuosi sulaukti komentarų. Ir nemažai.
O dabar kaip ir minėjau lekiu prie kito straipsnio.
Monika. :)

4 komentarai:

Rei Rei. rašė...

Mačiau Baubą :D. Nepatiko man jis, net truputį juokingas buvo ;D.
O šiaip gal pažiūrėsiu Kelionė į raganų kalną, nes sudomino :)

Unknown rašė...

Žiūrėjau " kelionė į raganų kalną" ir "Parduotuvių maniakės išpažintis" :D Abu buvo įdomūs, o kaip aš nemėgstu siaubo filmų, tai.... :D

Anonimiškas rašė...

Aš irgi siaubo filmų nemėgstu ir jeigu žiūriu tai labai, labai nedažnai ir su proga (vėliau naktimis kankinuosi :D).
O iš šių mačiau 'Kelionę į raganų kalną'' ir ,,Parduotuvių maniakės išpažintys''. Patiko abu :}

Agnytccc :3 rašė...

Patiko. Žiurėjau tik parduotviu maniakės išpažintis