2011 m. lapkričio 7 d., pirmadienis

Helouu!!!

Heloouuu !!!!
I really miss you!!! Ahhh pasiilgau jūsu žmogėliukai:) Žinokit visada skaičiau tą da best blogą ir džiaugiausi.Kažkas čia rašo! Noriu ir aš kažką parašyt:)
 Turbūt žinot,mano kompą buvo pakirtęs "Hi" virusas.Blem kokia aš durna.Išvis nepagalvojau apie tai,tik susiprotėjau kai parašė "I'll be back...".Yeah! Tada į fb neleido įeit (tiesiog tokio puslapio nebuvo,kaip Facebook).Perskenavau su "virusine" kur cookies randa..Bet ten rado ne sausainukus o 35 TROJANUS.Bet jie nepavojingi,bet vistiek.. Ištryniau per belekiek kartu juos,skenavau ir skenavau,gal kelias valandas ieškojau išeities,kaip ištrint tą virusą.Pagrindinę antivirusinę pakirto išvis,nebebuvo jos kompiuterį ir liepė perkraut kompiuteri.O aš kaip durnelė perkroviau,bet poto internete paskaičiaus ką tas virusas darė,pasijaučiau tikra debile.Jis perrėjo į visą atmintį ir to viruso lyg nebėr,bet jis kažkur užsislėpęs kažką daro.Bet kompiuteriui lyg ir nieko neatsitiko (nebent nemačiau),bet dabar perrašė windowsus ir viskas gerai.Daugiau niekada nebespausiu ant nuoruodų.NESPAUSKIT IR JŪS. Arba jei paspausit,neperkraukit kompiuterio,o ištrinkit antivirusinę,ir skenuokit su kita daug kartų arba kvieskit meistrą:)
Bet savaitę be kompiuterio visai nieko,kai turi išmanuji telefoną:DD
Hmmmm......Dabar galvoju ką jums parašyt...Meybe ryt parašysiu,nes šiandien einu siųstis keletą svarbių programų ir keltis nuotraukų:)
Ikiukas:)
Pasiilgauu:*
VIKA.

6 komentarai:

Kamile rašė...

Viena grįžo kitos kompas išvarytas taisyti, žiūriu po biški jūs čia keičiates, anyway Viktorija - SVEIKA SUGRĮŽUS :)

Unknown rašė...

Sveika sugrįžus, po gan ilgos pertraukos (nors ir nėra tokia ilga, bet aiii...) :D

Viktorija. rašė...

Po gan gan ilgos pertraukos,nes neatsimenu kada rašiau čia:DD

Laurencijaa rašė...

Sveika sugryzus!
Ir.. kazkas sumaise Lietuviu su Anglu per daug ;DD

Viktorija. rašė...

Jooo.Svarbiausiai parašė,tas žmogus kuris mėgsta angliškai pašnekėt:DD

Anonimiškas rašė...

Sveika :)