2011 m. spalio 18 d., antradienis

Just,just

Sveiki..
Kada paskutinį kartą buvau čia? Senai...
Atsiprašinėti neturiu kodėl,kažkaip seniau buvo kitaip..Eidavau iš proto,jaudindavaus,kad kai neparašysiu ant manęs kažkas užsirėks,o dabar lyg ir p*...Nėra minčių,nėra nieko... Matote,kad blogas numiręęęs,bet gal viskas pataisoma,tik reikia Monikos laukti..O jos turbūt visi laukiate..
Žmonės,jei kadanors norite išvysti straipsnių rašykite į komentarus apie ką norite išvysti straipsnių...Gal susiimsiu ir parašysiu,kai turėsiu laiko.Dabar reik anglu išmokt,o kontrolinių praėjo dauuug,reikėjo taiip mokytis,kad jau vos nenumiriau :D Dabar ateity lig ir nieko daug nėra...
Foną pakeisiu nežinau kada:)
Čiau.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Gaila, tiesiog gaila...
kad toks nuostabus blogas eme ir numire!!
Susimkit!!
Vis tikiuosi kad kazkas pasikeis..bet vis veltui.. kiekviena diena patikrinu bloga..ir va.. :/ Reikia mums sito blogo JIS NUOSTABUS!!!

Tapkė.: * rašė...

: )

Panelė M. * rašė...

kaip gera girdėt,kad jum reikia šio blogo. Mama šnd skambino meistrui,sakė kompas lyg ir veikia,bet kažkas yra spalvoms. Gal žinote kas gali būt? Be to sakė,kad iki kitos savaitės pab. Suremontuos. Tikiuos greit susimatysim.

Augustė rašė...

Mano pusbroliui kažkas buvo su spalvom, nes jis virusą pagavo stiprų kompa patvarkė bet prblema buvo su spalvom patvarkė per kelias dienas.

Na tikėkimės, kad jis bus vėl toks aktyvus