2011 m. rugsėjo 18 d., sekmadienis

Sveiki : )

Sveiki, taip esu nauja/sena rašytoja Berta. Kodėl nauja/sena? Na dėl to, kad prieš kokias dvi savaites išėjau iš SNP. Po kelių dienų supratau, kad padariau didelę klaidą ir grįžau vėl čia, tik jau ne į SNP, o GK : ).

Truputį apie mane- kaip jau minėjau, mano vardas Berta, gyvenu Kaune, man 11 metų. Žinoma kaip ir visi žmogeliukai turiu savų pomėgių ir silpnybių. Pomėgiai- piešimas, grojimas gitara, ir žinoma FOTOGRAFIJA. Silpnybės- 'Milka', 'Pergalė', 'Karūna' ir daugelis kitų (šypt). Taip pat mėgstu... bendrauti su mielais žmogeliukais. Tad jai norite susipažinti, mano skype- bertajus. Nebijokit, tikrai rasim bendrą kalbą, jai jums patinka SNP : ).

Stardoll nebežaidžiu, nes prieš jį esu skeptiškai nusiteikus (juokiuosi). Kodėl? Todėl, kad tas žaidimas kuris įtraukia į netikrą realybę, o po to plėšia tėvų sunkiai pinigėlius. Nieko neaiškinu, tik pabrėžiu savo nuomonę.


Na ir štai foto:
Baisibė :O.

Šiandien gal dar parašysiu, jai turėsiu laiko, apie ką- paslaptis : ).
Iki,
Bera : ).




10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Sveika :)

Unknown rašė...

Sėkmės ;)

Elžbieta. rašė...

sekmės, Bert.;>

Tiesiog Berta ;] rašė...

Ačiū :)*. Kaip smagu vėl būti Čia...

G!* ;p rašė...

Žinai jei pagal save esi baisybė, tai kam tokią foto dėtis?

Tiesiog Berta ;] rašė...

Žinai, jei mano fotikas sugedo, tai aš neturiu jo pulti taisyti vien dėl to, kad gražią savo foto įdėčiau į GK. O jei nepatinka gali ir iš vis neskaityt...

Agnė. rašė...

O dieve,ar man pasirodė ar tu valgai manę?;oooooooooooooooooooooooooooo

Tiesiog Berta ;] rašė...

Valgau duona :D.

Agnė. rašė...

Pfų.(angel) :D

Duonos ekspertas. rašė...

Fu, ta duona supelijusi. Atrodai kaip kaimietė valgydama ta baisia duona. galejai nors keksiuka ar sausainuka pasiimt. Bet neee, butinai duona. Fu fu fu