2011 m. rugsėjo 19 d., pirmadienis

Stiliai.

Rašau, Dar nors niekas nieko nekomentuoja : (. Tai gi nutariau šiandien pakalbėti apie... aprangos stilių. Madoje tų stilių yra begalės ir juos tektų labai ilgai vardinti, tad pasirinkau kelis tikrai visiems žinomus stilius. Let's go!

Klasikinis/ dalykinis stilius

Šiuo stiliumi daugelis rengiasi vardan darbo ir verslo susitikimų. Renkanti tokį stilių moteris, atrodo esą kompetetinga tvarkinga, rimta, solidi, pasitikima. Tiesą sakant man šis stilius yra per daug griežtas ir aš jo todėl nelabai mėgstu. Šiame stiliuje būdingi tiesaus kirpimo drabužiai, paprastos spalvos: tamsiai mėlyna, juoda, tamsiai žalia, balta. 



Bohemiškas stilius

Šis stilius vadinamas bohemiškas, bet dažniau vadinamas sutrumpinimu 'boho'. Šis stilius priešingybė dalykiškam stiliui. Todėl, kad bohemiški drabužiai susieja su hipiu, vintažiniu gal būt ir čigonišku stiliumi. Kažkur esu skaičiusi, kad šį stilių renkasi kūrybingos ir norinčios išsisikirti asmenybės. Na, šis stilius mane 'veža'.


Vintažinis stilius

Šis žodis išverstas iš anglų kalbos (vintage) ir reiškia senoviškas. Šis stilius ir yra senoviškas- senas močiutės sijonas, paprasta arba gėlėta palaidinė ir jau gali sakyti esu vintažiškai apsirengus. Šiame stiliuje dominuoja ryškios, bet smarkiai prislopintos spalvos. Taip pat šiame stiliuje populiaru visokie sendančio metalo pakabučiai ir auskarai <3.


Gatvės stilius
Šis stilius yra paprastas. Paplėšyti džinsai, kedai, džemperis. Jis nereikalauja daug pastangų. Dažniausiai taip rengiasi banglai, hiphoperiai ir žinoma šokėjai kurie šoka gatvės stiliaus šokius.


Barbie style

 Šį stilių galima vadinti 'fyfų'. Šiame stiliuje vyrauja ryškiai rožinė ir balta spalvos. Šios stiliaus merginos beprotiškai mėgsta dažytis- veidą, nagus ir t.t., taip pat klijuojasi ilgas blakstienas, pasididina krutinę kad pritrauktų dėmesį. Manau tokio stiliaus savininkės negauna daug dėmesio todėl nori atkreipti save 'žeidžiant'.


Pilka pelytė

Šį stilių dažniausiai renkasi, nenorinčios išsiskirti, nedrąsios būtybės. Šiame stiliuje karaliauja vien pilka spalva. Gali būti, kad šio stiliaus savininkė nedrįsta dėtis ryškių drabužių, nes bijo dėmesio, bijo būti išskirtinė, nes mano, jog jos nesupras... Liūdnas tos palytės gyvenimas, bet ką jau padarysi.








Na tai tiek, trumpai aprašiau, nes labai skubu.
Berta <3

5 komentarai:

Unknown rašė...

Gal ir nieko :)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Patiko,gražūs deriniai. ;]

Elžbieta. rašė...

like, gražūs derinukai, o vintage - dą best.

Agnė. rašė...

Kažkas ne taip,sorry.:)

Tiesiog Berta ;] rašė...

Nieko (: