2011 m. rugsėjo 7 d., trečiadienis

Naujienos stardoll'e .

 Sveikučiai, mažučiai .
Atleiskit, kad nerašiau, tiesiog, net verkti norisi, kad nėra idėjų apie ką jums parašyti .. Laužiau galvą, kol sugalvojau pranešti, kas atsitiko naujo stardoll'e . Taigi skaitom !
Naujienos toms kurios planuoja tapti super star'ėm.
 Taigi atsirado Miss Stardoll World rinkimai ir atsirado kartu nauji pasiūlymai. Dabar super star kainuoja vos ne dešimt litų. Priedai - mėnesi galėsit džiaugtis, kad jūsų lėlytė superstar, gausit 200 stardoll'erių , 500 starcoinsų ir aiškų dovanos! O ką gausim dovanų? Smalsuoliai ir netinginukai gali 'nueiti' žemyn ir ten ras drabužėlius ir netik .
 Tokios va dovanos. Kai į jas pažiūrėjau galvoju naaa.. Gal tokie ir nieko, GAL. Nežinau ar verta.. Tikrai nežinau ar verta dabar imti užsisakyti superstarą , dešimt litų irgi pinigai, o kišti tiek žaidimui, nežinau, manau nepirksiu, o Jūs?
Pliusai - gauti galima stardoll'erių (nemažai) ir starcoinsų (nemažai irgi) . Galima ilgiau likti 'geltonos žvaigždutės soste' , galima pirkti naujų drabužėlių kuriuos negali pirkti paprastas žaidėjas. Taip pat gauni kelis daiktus ir rūbus kurie gali ir praversti..
Minusai - prašo nemažą sumą, negi verta? Geriau už dešimt litų susitikti su draugėm, suvalgyti ledų/išgerti kavos ar ką jūs ten veikiat..
Jūsų spintą gali papilditi nauji rūbai.
Štai pasirodė naujienos. Kainos nekosminės, kiekviena žaidėja gali džiaugtis nusipirkusi - suknelę, diržiuką, akinius nuo saulės, rankinę, tympas ir šį bei tą.. Suknelė gal visai žavi.. Apie tympas tyliu, negražios, o papuošalai.. Pusę velnio, sakyčiau. Pirkti VĖL nieko nežadu.
Taip neilgai, bet manau įdomiai.
P.S - čia man vienai neleidžia į klubus eiti? Pirma buvo ten ne mano klubai (na rodė ne mano, ne tuos į kuriuos įstojau, o kažko kito..) dabar spėju tvarko..
Geros savaitės (bučkis) .

4 komentarai:

Unknown rašė...

Nemanau, kad vertą sakytis, 10LT? Juos galima išleist geriau :)

Viktorija. rašė...

pritariu Ėveliui :) geriau kam nors pataupau tuos 10 lt :)

Anonimiškas rašė...

nė už ką nesisakyčiau :DD
nebent turėčiau per daug pinigų :DDDDDD

Raimonda rašė...

nesisakyčiau, neverta. o iš naujų rūbų, man suknelė labai patiko.