2011 m. rugsėjo 8 d., ketvirtadienis

Iki

Žmonės...
Mums atsibodo tai,kad niekas nekomentuoja.Mes praradome skaitytojus,net tuos pačius,pačiausius...Žinoma patiems nekyla ranka rašyti...
Ehh,žmogeliai negalvokit,kad mes silpni,tikrai ne..Mes galim viską,bet jūs prisidedat prie visko...Mes rašom SIENAI.Žinokit atrodo,kad rašom naujam blogui,kaip buvo snp pradžioje,rašėme sienai,tai taip atrodo ir dabar..Stardoll'o nebežaidžiu ir aš,labai retai kada užsuku ten,taip pat ir daugelis lietuvių.Mes norime pailsėti,gal kadanors ateis tas noras...
Iki... Gali būt,kad dabar pasipils nežinau kiek komentarų,kad neuždarykit ir panašiai,bet gali būti taip,kad nesulauksim nei vieno komentaro..
Ačiū jums už buvusį aktyvumą.

Užsidarysim kelių valandų laikotarpy.

18 komentarų:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

:) ir tegu nemaldauja,nes blt irgi foną pakeičiau,4 ar 3 komentarai,tai nx blog'ąaplanko mažiausiai 50 žmonių. Tai kam rašyt? sau? ne dėkui.

Elžbieta. rašė...

Kad ir dabar 7 onlaine ... Buvo 88 ... O DABAR KOMENTARAI?
Eves, adminių. smagu .

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Taip labai smagu. :)

JustinaLion rašė...

Gaila, bet aš nepradėsiu dėstyt visų nesamonių. Žinoma aš kaip rašytoja neaktyvi, bet juk prasidėjo mokslai. Rašyčiau tik išeiginėm, bet nėra jokio tolko, juk komentarų du-trys... Manau, tai dėl to, kad žmonės auga ir supranta, kad stardoll'as yra tik lėlė, kurią reikia aprengti iš savų tikrų pinigų ir nuo kurios po kurio laiko nebus jokios naudos.

Viktorija. rašė...

True:)

Unknown rašė...

Gaila... Bet ką padarysi :) Gal laikas SNP eit į pensiją... Geriau sukurt blog'ą kur rašoma apie realybę, nei apie sd. Pripažinkim - tai jau nebeįdomu :) (Kalbu apie sd xD)

Viktorija. rašė...

Aš ir taip galvoju :))

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Dominika rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Dominika rašė...

heh, nieko jau nebepadarysi, viskas turi savo galą :)

Laurencijaa rašė...

Povelniais, juk sitas blogas pats geriausias, as nemeluoju...!!

Tiesiog Berta ;] rašė...

Blm, susinervinau! JUK ŠIS DIENORAŠTIS GERIAUSIAS, JUK NEGALITE IMTI IR VISKO MESTI!!! Kiek pastangų įdėta platinant ir gerinant blog'ą... Prašau pagalvokite apie tai, gal būt, dabar reikia paskelbti kokias atostogas, kad visos rašytojas atsipūstų nuo rutinos ir sugalvotų ĮDOMIŲ minčių.

Elžbieta. rašė...

o nauji komentatoriai pasirodo..

Karo Lina rašė...

Man truputi nedašyla, kad mesti lauk visas rašytojas ir ieškoti naujų? Suprantu kad yra neaktyvių, tai tas neaktives ir pašalinkite. Be to, rašytojos irgi galėtu daugiau komentuoti savo kolegių straipsnius. Suprantu kad į dieną apsilanko daugiau nei 100 skaitytojų, bet ne kekvienas turi nuomonę. Pvz: nepatiko fonas? Ir tu parašai kad jis tau nepatiko ir iškarto tave užsipuola. Tai ką? Negalima išreikšti savo nuomonės? O po to pyksta dar. Palaikau ir rašytojas kurios stengesi rašyti straipsniu ir nori sulaukti kuo daugiau komentarų, bet pasaulyje yra įvairių žmonių ir jei straipsnis nepatiko jie nenori įžeisti rašytojo ir parašyti kritiką.
P.S JEI NEPATINKA KOMENTARAS, RAŠYKITE KĄ NORITE, BET MANO NUOMONĖS NEPAKEISITE :)

Elžbieta. rašė...

1 . Kam metamos rašytojos? Kad galima būtų sulaukti naujų talentų.;)
. Kritika? Labai prašom;>

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Elžbieta. rašė...

BE REKLAMŲ.

yanmaneee rašė...

nike shoes
air max 95
nike air vapormax
yeezy shoes
cheap nfl jerseys
jordan shoes
curry 6
fila shoes
nmd
michael kors outlet online