2011 m. rugsėjo 8 d., ketvirtadienis

Mano stilius 3 - ioji diena

Sveikutės. :)

Vakar visiškai neturėjau laiko parašyti, reikėjo apsilenti daug knygų ( ir kampučius su popieriais aplenkti :D). Tad ir neparašiau... Už tat rašau dabar. Labai atsiprašau vienos dalyvės ( waflizzz... ), manau ji nesupyks, kad vakar neįdėjau jos nuostabios aprangos.
Taigi paskutiniąją Santautės stiliaus dieną aš su ja negalėjau susitikti, tad susitarėme šiandien. Taigi šiandienos popietę lėkiau, kad tik spėčiau ir nepavėluočiau, kadangi buvo 7 pamokos. Kadangi pavėlavau visu pusvalandžiu, labai apsidžiaugiau, kad radau Santautę kavinukėje gurkšnojančią juodą kavą. Greitai atsiprašiau ir prisėdau ant minkštos kavinės sofutės. Staiga sučirškė jos telefonas. Iš pradžių ji labai apsidžiaugė, kad skambina senai girdėta draugė, po kelių minučių paaiškėjo, kad ją kviečia į gimtadienį už 1 valandos. Santautė, pasakė, kad gali vėluoti. Baigusi pokalbį su drauge ji pasakė, kad reikia paskubėti ir metas greičiau nufotografuoti jos aprangą. Ji atsistojo įprasta poza ir mano fotoaparate, jau buvo jos apranga. Palinkėjau jai, linksmo draugės gimtadienio ir patraukiau namo.
Štai kokį kadrą pavyko padaryti :

Apranga laaabai graži. Rudeniška. Visiškai, visiškai neturiu JOKIŲ priekaištų. :) Pliusiukas. :)
O dabar metas pasireikšti ir skaitytojams. Tai galite atlikti komentaruose, palikdami pliusą arba minusą ( + arba - ). Pliusas - madinga, originalu, suderinta. Minusas - neskoninga, neoriginalu ir visiškai nesuderinta. Ši dalyvė laukia jūsų balsiukų. :)

Evelina/evanedas. ♥

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Batai ir rankinė ne mano stiliaus, bet atrodo gražiai :}}

Austa. rašė...

Dedu pliusąą :]