2011 m. rugpjūčio 28 d., sekmadienis

Rugsėjo HotBuys : Celine, Topshop, Burberry Prorsum ir Takoon



 Na ir štai savo ekranuose matome naujuosius  "Hot Buys". Šį kart stardoll'o administratoriai pasirinko tris spalvas : shocking pink, samanu(?) žalią ir pilkus atspalvius. Taip pat yra keletas užuominų į smėlinę spalvą. Šį rugsejį puošimes Celine, Topshop, Burberry Prorsum ir Takoon kokybiškai "padarytais" kūriniais.
Pirmieji pasirodys auskarai, kuriuos tikrovėje kūrė greitosios mados, Topshop parduotuvės dizaineriai. Auskarai gražūs, bet šie auskarai labiau tiks ekstravagantiškoms merginoms.
Rugsėjo trečiąją galėsime pirkti taip pat Topshop marškinėlius. Tokie marškinėliai puikiai tiks prie plėšitu džinsų ir grubių platformų.
Po trijų dienų, rugsėjo 6-ąją atkeliaus kaklo papuošalas, kuris taip pat iš Topshop. Šis vėrinys nesužavėjo, bet tos kurios ji mokės priderins ne viena kart jį būtinai nusipirks !
Rugsėjo aštuntą pirksime palaidinės. Šį palaidinė atrodo vaikiška ir "barbiška". Rožinė spalva ir leopardo raštai (o gal tigro?) . . .  Aš prieš, o jūs ? 
Rugsėjo vienuoliktą Hot Buys kartelė kils, nes pasirodys puikus švarkelis. Jūs pasakysite jos tai tas pats kas palaidinė : rožinė spalva ir leopardo raštai. Na šiame švarkelyje viskas padaryta  žymiai geriau. Su saiku rožinės spalvos ir puikiai nupiešti leopardo raštai !
Po šio švarkelio, rugsėjo penkiolikta lepinsimes suknele.Suknelės siluetas labai gražus, tik tos spalvos . . . 
O po keturių dienų sulauksim škotų terjero (?). Na šis Hot Buys'as turbūt bus rudens Must Have'as stardoll'e ! Gal šiam šunyčiui stardoll'o administratoriai irgi sukurs Hot Buys sąrašą ?
Rugsėjo dvidešimt trečiąją sulauksime Hot Buys aukštakulnių. Tikrovėje juos kūrė Christopher'is Bailey Burberry Prorsum mados namų, resort 2012 kolekcijai. Vėl tos pačios spalvos. Tikrovėje karoliukų spalvos žymiai gražesnės, pvz.: geltona ir oranžinė.
Ir pagaliau rugsėjo dvidešimt šeštąją pasirodys mano favoritas Celine rankinė ! Nors neesu sužavėta spalvomis, bet šią rankinę siūlau įsigyti visoms! Šios rankinės tapo tikru fashionistu Must Have'u !
Ir paskutinę rugsėjo dieną atsiras paskutinis hot buys'as, tai Takoon sijonas.Šis sijonas puikiai tiks prie korsetų, ar kokiam kitam elegantiškesniam deriniui.
Pabaigai. Kodėl stardoll'o administratoriai nepaieško įdomesnių spalvų ir audinių : bordinę, smėlinė, navy blue, garstyčių, audinys lankeliais, taškeliais. . .
Ką manote apie šiuos Hot Buys'us ?

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Na, man jie visai patinka, bet nežinau ar ką nors verta labai jau pirkt :D

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Šiaip sau,bet yra visai nieko drabužių,kurie dar dar. :)

Laura/lauruncikas14 rašė...

Na man tai jie visai nieko, irgi labai rankinė patiko,žadu pirkti,o šuniukas,tai žiūrėsiu kaip jis atrodys :D Švarkelis taipogi fainutis, na žiūrėsiu :D
P.S Įdomiai aprašei :)

Elžbieta. rašė...

visai nieko tokie.;>>

Tiesiog Berta ;] rašė...

Man jie patinka ;D

Austa. rašė...

Man jie daug labiau patinka už Rugpjūčio HotBuys. Labai laukiu auskarų ir batų, tik nujaučiu dideles kainas. Jeigu auskarai vėl kainuos apie 20 sd, tai tikrai nebus verta pirkti :p.

ceight rašė...

f9s06n1x33 g6b99t2i76 y1s33v1v41 w2a22k0g20 r8i18o0r71 d9k15p2y64