2011 m. rugpjūčio 15 d., pirmadienis

Paplūdymio nimfa



Sveiki,
vakar vėlai grįžau iš baidarių plaukimų, tad neparašiau. Mielai parašyčiau apie nutikusius nuotykius, bet manau, kad jums tai gana nuobodu... Tad nutariau parašyti straipsnį tema "Paplūdimio nimfa", juk paskutinis vasaros mėnuo ir dar turime atsigriebti. Taigi šiandien trumpai ir drūtai aptarsime, kaip stilingai atrodyti, arba tiesiog pabūti "paplūdimio nimfa". PRADEDAM!

Maudymosi kostiumėliai

Maudymosi kostiumėlį reikia rinktis pagal save. Pavyzdžiui, jei nori gražiai įdegti, rinkis maudymosi kostiumėlį, iš dviejų dalių, o jai mėgsti paplūdimyje pasportuoti geriau nesirink maudymosi kostiumėlių su visokiais rašteliais, jie juk
trukdys žaisti... O jai nori paslėpti savo pilvuką rinkis vientisą kostiumėlį, jis paslėps tavo pilvuką. Na, o šiais metais vyrauja gėlėti maudymukai, ryškūs, spalvingi, zebro, leopardo dryžiai, išpjaustyti maudymosi kostiumėliai ir beabejos maudymosi kostiumėliai su klostėmis.

Akiniai nuo saulės

Akiniai nuo saulės ypač svarbūs vasarą, tiek dėl sveikatos, tiek dėl mados. Šią vasarą madingos akinių formos: "Katės akys" formos akiniai, "apvalieji Džono Lenono" stiliaus akiniai, "Retro" akiniai ir dideli, bei masyvūs akiniai.
Avalynė

Paplūdimyje geriausiai vaikščioti basai, bet juk iki paplūdimio reikia nusigauti. Aš pirmiausia siūlyčiau patogią avalynę, kad ji nespaustų ir netrintų. Juk nenori grįžti namo skaudančiomis kojomis? :)

Rankinė

Į paplūdimį reikia rinktis didelį krepšį, kad jame galėtum viską sutalpinti ko prireiks: rankšluostį, kremą nuo saulės ir t.t. Tad aš patariu ringtis gražų ir didelį krepšį/rankinę.

Skrybėlė

Tiesa, kad skrybėlės nesensta, jos visada yra ir bus madingos. Tad galite nebijoti ir drąsiai užsidėti, net seną močiutės skrybėlę ir jaustis madingai.

Na, viskas. Svarbiausia neperkrauti aprangos, aišku dar daug ko neišvardinau, nes manau reikia kiekvienam rengtis kaip nori.

Mintis- visiškai mano
nuotraukos- polyvore.com
Myliu- Aguona225 ;
)

6 komentarai:

Elžbieta. rašė...

mačiau NY skrybelę, už 1O litų, nu akcija buvo, bet aš jų nemėgsu tad nepirkau.;DD
O straipsnis LIKE, tik manau pavėluotas - vasara jau deja, bet į pabaigą ir orai netokie..

Laura/lauruncikas14 rašė...

Labai patiko! :)

Anonimiškas rašė...

Patiko :)

Anonimiškas rašė...

Man patikoo :D

Tiesiog Berta ;] rašė...

Ačiūūūū ;D

yanmaneee rašė...

golden goose outlet
yeezy 500
louboutin outlet
cheap jordans
balenciaga shoes
ferragamo belt
off white clothing
yeezy 700
air max 2018
air max 95