2011 m. rugpjūčio 15 d., pirmadienis

Iki rudeninė misija | Stardoll VS Real : ALEXANDER WANG, DOLCE & GABBANA, CHANEL, YVES SAINT LAURENT ir FENDI


Tesiu toliau savo "Stardoll VS Real". Ir šiandien vėl naujos kovos. Šį kartą pasirinkau ne vienus mados namus o penkis. Manau taip sutaupysime laiko ir daugiau pristatysiu derinių. Taip pat jie bus skirtingi. Taigi pradekime kovą !

Pirmieji pradeda ir mėlynajai ringo pusei atstovauja, ilatų duetas Dolce & Gabbana. Iš ateonančios kolekcijos pasirinkau štai šį moteriską ir romantišką derinį. Toks derinys puikiai tiks rudeniui. Štai tos sijono ir neriniuotos palaidinės derinys išties įkvepiantis. Jei nerasite neriniuotos palaidinės, tiks ir kita pelmatoma ar panaši palaidinukė. Šiame derinyje trūksta tik Chanel 2.25 rankinės .
 Nuo Milano judame link Paryžiaus. Čia pasistosime ties Yves Saint Laurent mados namais. Pristatė puikia ir "švaria" kolekcija, namų dizaineris Stefano Pilati, kolekcijos gale pristatė puikių baltų kostiumų ir suknelių. Viena iš suknelių kuria jau ant raudono kilimo vilkėjo dainininkė Florence Welch, pristatau jums, ir jos "kloną" Stardolle. Viskas ko reikia baltos suknelės, baltų kailinių ir diržo. Jei neturite spintoje baltų kailinių, derinkite kitus kailinius, o pagal juos ir suknelę !
Nuo Paryžiaus tiesiai į Niujorką. ir čia kautis sutiko Alexandro Wango mergina. Iš prabangiausios vadinamos Alexandro Wango istorijoje kolekcijos pasiskolinsime šį derinį. Galbūt jau tokie rock chic derinukai atrodo banaliai, bet šis derinukas iš serijos "ryškus akcentas" padės rudenį ir žiemą. Ryškus akcentas gali būti ne tik siaurutės kelnės, bet ir kailiniai, kadangi ateinantį sezoną ryškus kailis top'e !
 Grįžtame į Paryžių ir čia turime rimta priešininką Chanel mados namus ir jų "trenerį" Karlą Legerfeldą. Šį sezoną, turbūt kaip ir visus Chanel mados namai liko top'uose. Šis elegantiškas derinys iš kart patrauke mano akį. na nebuvo sunku rasti stodoll'e kažko panašaus, bet neatrodo taip efektingai. Regis šį kart Chanel mados namai mane nukautavo !
Mes vėl Milane, ir čia pasilinksime ilgiau. Dar vieni mados nmaai - Fendi, treniruojami Karlo Legerfeldo ir Silvijos Venturini Fendi, kurie šį zenoną mokys mus kaip derinti spalvas.Ši kart derinyje ruda mėlyna ir oranžinė. Puikiai derančios smalvos ir dar labiau tinkančios rudeniui. Trūksta tik kailinės apykaklės ...
 Na štai paskutinis derinys, taip pat Fendi mados namų. Subtilios spalvos, primenančios tikrą , romantišką rudenį. Išties verta pasimokit spalvų derinimo iš Fendi mados namų. Patariu !

Štai ir baigiau. Nežinau ar daugiau bus straipsniu iš "Stardoll VS Real", nes dabar pradėsiu po truputi pristatyt tendencijas, galbūt rudenį vėl atgins ši rubrika. Na, o jums linkių geros dienos !






6 komentarai:

Elžbieta. rašė...

patiko.:)

Tiesiog Berta ;] rašė...

Man irgi ;)

Anonimiškas rašė...

Bet klaidų kiek! :D Bet taip tai patiko, ypač tie ryškus stardoll'o deriniai ;D

Laura/lauruncikas14 rašė...

Pritariu Ėvelis :)

Anonimiškas rašė...

Patiko, labai :)

BiškiGabrielė rašė...

Buvo smagu skaityt!