2011 m. rugpjūčio 10 d., trečiadienis

Iki rudeninė misija | Stardoll VS Real : BALMAIN

Toliau iki rudeninę misiją tęsių straipsniais "Stardoll Vs Real". Šioje rubrikoje "kausis" realybėje pristatyti mados namų drabužiai rudeniui ir žiemai prieš mano tokius pačius derinius.
Šį kart mėlynajai, mados namų pusei atstovaus Balmain mados namai. Labai mėgstu šiuos mados namus, ir ši kolekcija yra paskutinė dizainerio Christophe Decarnin Balmain mados namams. Būtent šis dizaineris pradėjo siaurų džinsų, pakeltų petukų švarkelių ir laisvų marškinėlių derinį kuris vadinamas - roch chic. Nors ši kolekcija nėra geriausia, bet visgi, tai paskutinioji rock chic imperatoriaus kolekcija !
Pirmasis Balmain derinys galbūt pasirodys nuobodokas ir kvepiantis minimalizmu, bet viskas paslepta detalėse. Kopijuoti man pavyko nelabai. Dėja, neradau tokio jumsuit'o. Juodos palaidinės ir kelnių derinį pagyvinau švarku.Kaili naudojau iš LE žiemos kolekcijos.Na ir batai, dėja neradau tokių suvarstomų kaip nuotraukoj, bet šie ELLE aukšakulniai čia taip pat tinka !
Antrasis derinys man patinka labiau. Galbūt todėl, kad jis man pavyko.Radau puikias auksines tampres, nors Balmain siūlo kelnes.Radau puikią Hot Buys kailinę liemenę. Šį kart radau ir puikiai atitinkančius batus. Tik viena menka detalė palaidinė galėtų būti laisvesnė ir šies tiek "išblukusios" spalvos.
Šis derinys vienas iš mano mėgtamiausių.Nuostabi juodos/baltos spalvos klasika ir kailis. puikiai tiks pašaltėjus rudenio orams. Na ir beabėjo radau suvarstomus batus. Gražu, argi ne ?

Ketvirtasis, nelabai vykęs derinys. Tai jumsuit'o ir švarko derinys. Rasti tinkamą švarką ir jumsuit'a buvo sunku. Bet atradau šį nemokamą jumsuit'a, o vėliau akis užkliuvo ir už šio ryškiai mėlyno Voile švarko. Beliko tik aukšakulniai, kurie nera jau labai panašus, bet visgi.
Galbūt šis derinys stardoll'e atrodo nuobodus, bet realybėje tikrai ne. Gaila jog nėra marškinėlių būtent taip užkištu už kelnių, ir nėra tokio nuostabaus švarko, todėl teko tenkintis šiuo. Viskas tarpusavyje derasi, bet galbūt galima pakeist batus, o derinį paivairinti keliomis "grandinėmis" ?
Paskutinis derinys, jau labai prisvilęs blynas. Bet šis derinys labiau įkvepė padaryt štai tokį bližgančiū kelnių, laisvos palaidinės ir švarko derinį. Naudojau Isabel Marant kelnes, Amy Claire palaidinę ir DKNY švarką. pakeisti reikėtu tik batus !

Taigi, kova baigta ir visi sveiki. Galbūt šį kart sau pasunkinau užduoti ir pasirinkau išties nelengvus, o gal ir lengvus derinius, todėl šis pirmas temos "Stardoll VS Real" staripsnis kiek prisviles.
Visgi tikiuosi patiko. Kometuokite ir siūlikite, kas kita kartą turėtų atstovauti mėlynajai, mados namų pusei !



4 komentarai:

Elžbieta. rašė...

ar man atrodo ar du deriniai (1 ir 3)
tokie patys? :D

Mingailė rašė...

ne. jei paziuretu idemiau pamatytum, jog pirmame derinyje freja vilki kombinezona (jumsuit'a),o treciame derinyje Arizona vilki palaidines ir kelnių derini. Sius du derinius sieja tik kailis nat peciu :)

Elžbieta. rašė...

a, ačiū.: )

Anonimiškas rašė...

Man tai patiko ;)