2011 m. liepos 29 d., penktadienis

Spalvų paletė



Laba rytą, kaip visada rytą klausimu- kaip išsimiegojote?, na, o šiandien pradėsiu rytą klausimu koks pas jus oras? Uh pas mane tai kažkoks rūkas ir termometras rodo 20 laipsnių. Na, o šiandien pas mus svečiuojasi spalva- oranžinė, kiti dar ją vadina morkinė. Pasakysiu tiesa nelabai mėgstu šią spalva, tai ir nelabai ką žinau apie ją, žinau, kad ji man asocijuojasi su morka ;D.
Na, o dabar Looklet'o deriniai:

Šiltas oras: pirmiausia suradau oranžinę palaidinę, po to uždėjau džinsinius džinsus, o prie šortų priderinau paprastus mėlynus, neryškius batelius, o tada mėlynus auskarus. Manau su šiuo deriniu galima eiti pasivaikščioti, susitikti su draugais.
Vėsus oras: šiame derinyje daugiau juodos spalvos, nei oranžinės. Čia taip pat suradau oranžinę palaidinę, uždėjau juodas kelnes ir švarką, po to uždėjau juodus ilgus batus, na, o galiausiai uždėjau kaklo papuošalą ir oranžinę beretę. Iš tikrųjų pamiršau uždėti rankinę, bet manau derinys gavosi geras.
Na, o čia Polyvore derinys:
Suradau paprastus džinsus, priderinau paprastą palaidinę.Derinys atrodytų gana paprastas, bet dar priderinau oranžinius aukštakulnius, odinę oranžinę rankinę, oranžinius auskarus su plunksnomis ir oranžinį neoninį nagų laką. Tad iš paprastučių džinsų ir palaidines, padariau drąsuolišką :D derinį.

Na, o kaip jums?
Ohh... I love Paris...

8 komentarai:

Elžbieta. rašė...

pas mus šaltoka.:/ MAN AMŽINAI ŠALTA.:D nors ir +3O būtų.:D
Šaunuolė, kuo toliau, tuo geresni derinukai.:*

Tiesiog Berta ;] rašė...

Dėkui, o dėl karčio tai man irgi tas pats, vis tiek man šalta ;D

Dominika rašė...

man šalta pasidaro kai pagalvoju apie šortus :DDD Pas mane gan šaltoka, labiau tiktu antras derinukas šiandienai :}

Viktorija. rašė...

Pas man irgi nėr karšta,bet dabar su šortukais esu :DD O vakar buvo drėgna ir karšta,bet su sportinėm kelnėm buvau:DD

Puiku !

Aušrinė ♥ rašė...

Šaunus straipsnis!

Tiesiog Berta ;] rašė...

Ačiū visoms :)***

Anonimiškas rašė...

Man irgi amžinai šaltą... :D Mama liepia einant į lauką kailinius apsirengt kai būna kokį + 30 (aišku ant juoko sako). O taip tai deriniai patiko. Tik kai iš pirmo žvilgsio pažiūrėjau tai pagalvojau, negi vėl radona spalva? :D

Tiesiog Berta ;] rašė...

Ačiuka :)