2011 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Spalvų paletė



Labas rytas! Šiandien spalvų paletėje atvykusi panelė Rožė Raudona. Raudona- pagyvina visų spalvų drabužius, tad jei nori atkreipti į save dėmesį, gali neabejoti rinktis raudona. Raudona spalva stimuliuoja pojūčius ir įkvepia. Taip pat ši spalva asocijuojasi su meile ir širdelėm, todėl Valentino diena jai labai tinka :).
O dabar looklet'o deriniai:

Pirmas derinys, vėsus oras: šiame derinyje derinau dvi spalvas raudona ir ruda, raudonos derinyje keli atspalviai. Derinys manau labai tiktų rudeniui. Jei esi labai nedrąsi asmenybė, geriau nesirinkti šio derinio, na, o jai esi pakankamai drąsi, manau, kad išdrįstum su šiuo deriniu išeiti į gatvę.

Antras derinys, šiltas oras: šiame derinyje derinau juoda ir žinoma raudona spalvas. Uždėjau gražią suknelę, po to uždėjau juodus lakinius batelius, juodą lakinį diržą ir rankinukę. Su šiuo deriniu manau galima eiti į prabangų restoraną, jubiliejų ir p.n.

Polyvore derinys:
Štai ir Polyvore derinys: šiame derinyje taip pat derinau juodą ir raudoną spalvas. Priderinau raudoną sijoną ir juodą palaidinę, suradau mažą ir gražią rankinę, taip pat priderinau juodus batelius ir raudoną apyrankę. Manau su šiuo deriniu galėtu būti ir nedrąsus žmogus, nes derinys paprastas ir gražus.

Na o kaip jums šiandienos deriniai?
Ohh...I love Paris...

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Gražūs deriniai , tik , manau kad antra looklet derinyje kažko trūksta , ar kokio papuošalo.. :)

Tiesiog Berta ;] rašė...

Dėkui :)

Anonimiškas rašė...

Gal ir nieko :)