2011 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Ringas



Sveiki, šiandien parašysiu dar vieną straipsnį, o t.y. dar gana nauja rubrika Ringas. Šiandien ringe dalyvauja _pooh ir ladyzikyte.
Pirmas raundas: suit'as

_pooh suit'as: tavo kambarys labai gražus, tad nieko prikišti negaliu, todėl skiriu tau 10/10 :).Ladyzikyte suit'as: nerealu!!! Galiu taip pat drąsiai pasakyti: nieko prikišti negaliu. Tos juoda/balta spalvos labai dera. Labai patiko tas žmogeliukas :D. Jei nieko prikišti negaliu, tai tau taip pat sakau 10/10 :).
2 raundas: apranga

Ladikizyte apranga: apranga super, viskas suderinta, tik gal tie veoletiniai batai nelabai, bet šiaip viskas labai tinka.10/10.

_pooh apranga: nežinau tavo apranga, ne mano skonio, bet viskas puikiai suderinta, negaliu tau skirti dešimt, bet tikrai galiu skirti 9/10 ;).
Ladykizyte makiažas: viskas tinka išskyrus nosį (ji labai didelė, palyginus su tavo veidu) ir tas galvos raištis, nežinau man jis prideda kažko kaimietiško...9/10.

_pooh makiažas: tavo makiažas labai gražus viskas suderinta ir šukuosena paimta super!!! 10/10.

Na, o dabar išaiškės nugalėtoja, palaukit suskaičiusiu balsus: abidvi surinkote 29 taškus iš 30 galimų, sveikinu jus abi, nes abidvi surinkote tiek pat balsų :).

NEPAMIRŠKITE, KAD DAR GALITE REGISTRUOTIS!!!
Iki :)
Berta

10 komentarų:

Elžbieta. rašė...

o, ačiū.:**

Mona rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Mona rašė...

Pukenija :}

Anonimiškas rašė...

Sveikinu Elze :D

Dominika rašė...

cyplionok

Aušrinė ♥ rašė...

Noriu sudalyvauti: svile2

Indre ♥ rašė...

cia butinai turi buti pagrindinis kambarys?? Jei ne tad dalyvauju , o kambarys butu antras aukstas desinysis. Meilute_lt

Lauryna rašė...

lauryna1998

Roskyte333 rašė...

roskyte333

Eglė rašė...

Egle0327 nori irgi :)