2011 m. liepos 26 d., antradienis

Spalvų paletė



Labą rytą, jai atsikėlėte iš lovų , tada sveikinu jus su nuostabia diena, o tuos kurie dar lovoje- Marš! Valytis dantis!!! ;D. Tai va šiandien paletėje dalyvauja spalva- žalia. Žalia- gyvybės spalva, kurianti pusiausvyrą ir harmoniją, primenanti ryšį su gamta. Ji suteikia ramybę, šiek tiek padeda sutelkti dėmesį ir užmigti. Apsirengusi žaliai jausiesi rami ir atsipalaidavusi. Bet kartais, reikia vengti šios spalvos, pvz.: jei esi gamtoj, ten ir taip daug žalumos, juk nenori, kad tave su krūmų supainiotų? ;D. Na, o dabar žiūrime looklet'o derinį:

Derinys gražus, (kam man daryti baisų derinį?) na gal jums ir negražus, nes tai skonio reikalas, o skonį žmonės turi skirtingą. Šiame derinyje derinau juodą ir žalią spalvas, bet tai tikriausiai jau pastebėjote... Ką dar galiu pasakyti apie jį? Manau ne kiekviena mergina išdrįstų išeiti į miestą su tokiu deriniu, bet aš manau išdrįsčiau, nes vos ne kiekviena diena vietoj kepurės renkuosi turbaną.
O dabar polyvore derinys:
Palaidinė ir džinsai yra tamsesnio atspalvio, o aksesuarai šviesesnio, kad jie išsiskirtu iš to žalumo. Manau su šiuo deriniu galima eiti į miestą apsipirkti, susitikti su draugais, pokalbiui dėl darbo, na, o jei esi drąsi asmenybė ir tau kitų nuomonė yra "tas pats", tada galima bandyti eiti ir į mokyklą.
Ir paskutinis derinys Stardoll'e:
Derinys paprastas, bet žavus. Nelabai dar žinau ką pakomentuoti :). Manau jis tiks eiti į kokį "diskaną". Rožinis kaspinėlis tinka prie batų. Na daugiau nekomentuosiu nes man kaip sakoma "trūksta žodžių".

Ar patiko?
...Ohh...I love Paris...

10 komentarų:

Eglė rašė...

Stardoll derinukas nelabai :(

Anonimiškas rašė...

Pritariu Eglei. Kažko trūko, ar diržo kokio... Nežinau, nesigavo tau.

Elžbieta. rašė...

nelabai.://

Tiesiog Berta ;] rašė...

Visi deriniai nelabai? :(

Kamile999 rašė...

Stardoll derinys normalus, spalvos gerai suderintos bet galėtum tiek daug stilių į viena derinį nedėti.

Tiesiog Berta ;] rašė...

Ok :)

Elžbieta. rašė...

POLYVORE derinukas visai nieko tox.:}
ai, ŠYPSENOS.:D

Aušrinė ♥ rašė...

Deriniai tai nelabai.

▲Princess Pichu▼ rašė...

Man irgi nelabai deriniai.

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

O MAN JIE GRAŽŪS,tik reikėjo sd derinį diržo,kad būtų sujungimas :)