2011 m. birželio 8 d., trečiadienis

Ledai..Ledai...Ir dar kartą LEDAI!

Dar kartą labas vakaras visiems,
ilgai galvojusi apie ką parašyti visgi sugalvojau ir dabar pajutau,kad man kuriam laikui ir vėl grįžo ta ugnelė rašyti! (dėl to džiaugiuosi,pagaliau nenuobodžiausiu prie kompiuterio ir veiksiu kažką naudingo! :) ). Kaip matėte iš pavadinimo nusprendžiau,kad reikia jus visus paerzinti (hahaha kokia aš bloga :D ) ir straipsnis bus apie ledus,- kas neištvers geriau neskaitykit, nes neatsispirsit pagundai nusipirkti ledų (o gal??). Tad netemsiu gumos ir iš karto einu prie temos. Straipsnis apie ledus- kokie man skaniausi,kodėl mes juos valgome,kodėl perkame,kas vilioja ir galiausiai gale balsavimas. :)

Ledai... Kodėl būtent valgydami juos atsigaiviname vasarą?

Manau kiekvienas kuo puikiausiai žino,kad vasara yra sezonas kai ledai yra pats perkamiausias skanumynas,tiesa? Na žinoma jie dažniausiai perkami,kad būtų galima atsigaivinti arba tiesiog paskanauti, bet ar žinote,kokius geriausiai pirkti kai karšta? Jei ne tai trumpai ir aiškiai pasakysiu- šaldytas sultis, nes jos visada atgaivina geriausiai (100% išbandyta). Pavyzdžiui kai man karšta aš visada  be galo mėgstu šaldytas sultis (pavyzdžiui „Junga“;„Pagunda“ ir t.t.),o kai šiaip šilta visada perku paprastus ledus,tokius kaip „Baltija“„Super Viva“ ir kitus kurių pavadinimų neatsimenu. Todėl ledai yra gerai, bet kai jau pradedi valgyti,negali sustoti.

Dažnai nors jų ir nenorime mus vilioja...
Dažniausiai vos atvykus į parduotuvę ypač vasarą, mes puolame prie ledų šaldiklių ir pasižiūrime kokių ledų ten galima sutikti ir mus labiausiai "užkabina" gražios pakuotės arba.. Tokios akcijos,kaip viduje galima laimėti meškiuką. Tai manau susilaukia tikrai daugiausiai dėmesio. Todėl patarimas jums- nesusiviliokite su tais meškiukais, nes kiek mane "užkabindavo" kelis kartus buvau laimėjusi palyginant kiek ledų pirkau.. Nors jie buvo tikrai laaabai skanūs.! Todėl visada prieš rinkdamiesi ledus prisiminkite vieną dalyką,kad pakuotė ledų skonio nenusako ir šiaip. Todėl sėkmės renkantis ledus. O dabar toks trumpas straipsnis ir galui - ledai..

1.
2.
3.
4.
5.