2011 m. birželio 13 d., pirmadienis

Baby Phat - 25 % Sale




Dar kartą sveiki.Kažkaip atrodo,kad ryt tikrai reiks į mokyklą,bet mums prieš akis visi du su puse mėnėsio vasaros.Super! Birželis bus laisvesnis,o Liepą ir Rugpjūtis..Visi užimti..Tada atostogausiu,dar su dukterėčia parvažiuosiu iš ... :D Tai ji tikrai neleis sedėt prie kompiuterio.Ehh,reikia dabar išsilieti jums,poto nebus laiko.
**
Dabar keliaujam prie temos.Baby Phat parduotuvėje 25 % nuolaida visiems rūbams ! Taip pat aksesuarams (bateliams ir  rankinėms).
Ši parduotuvė jau senai,visiems ji jau nusibodo.Norim,kad vietoj jos atsirastu kokia geresnė parduotuvė.Užtenka senų parduotuvių,jų ir taip daug..
Bet žinoma joje yra kažkas gero,tai atrinkau keletą rūbų.

   
Pradėkime nuo rūbų.
Pagalvojus,gerai turėti bent vieną "firminę" palaidinę.Ši yra su "Baby Phat" ženklu ir užrašu.Ją lengva priderinti prie paprasčiausių džinsų.Dabar palaidinės kaina 8 sd.
Jumpsuit'as.Madingas šį sezoną rūbas.Uždėjus aukštakulnius atrodytu puikiai ! Kaina 12 sd.
Džinsai.Žinote,kad džinsai būna "Kate Moss" ir pnš? Tai šie yra Baby Phat ir gražūs.Praeitoje anketoje juos turėjau,tai kiekvieną dieną juos uždėdavau savo lėlei,nes jie man patiko.9 sd.
Kedai.Jie man panašūs į "Puma" ir visus kitus.Man jie visų gražiausi iš visų kedų,esančių stardoll'e.Gal,kad juos galima daug kur priderinti? 7 sd.
Rankinė.Dėl rankinių galvojau.Dėt ar ne? Na bet šią įdėjau.Pilka - klasikinė spalva.Manau ją galime turėti,nes pilką galima priderinti.Tik kaina didesnė už kedų - 11 sd.
Aukštakulniai.Hmm..Man šie ir kedai yra gražiausi iš "Baby Phat".Auksinį galima priderinti tiek prie juodo tiek prie balto ar tiesiog auksinio.Pvz juoda suknelė,auksinė apyrankė,grandinėlė ir bateliai + juoda delninukė.Atrodo elegantiškai.

Ir štai parduotuvės foto.



Viktorija :))

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Iš čia turbūt daug ką nusipirkčiau, nes dauguma drabužių ir aksesuarų iš ties gražūs :)

Ieva rašė...

Pritariu.

Anonimiškas rašė...

O man ši parduotuvė niekada nepatiko, jeigu ką nors pirkčiau, tai jumpsuit'ą.

Dominyka ♥ rašė...

Edita --- pritariu, jis šioje parduotuvėje geriausias

Agnytccc :3 rašė...

O man ji patinka , tik kai kurių daiktu nepirkčiau "D