2011 m. gegužės 30 d., pirmadienis

Ryškios spalvos stardolle



Šiandien diena, kai aš tiesiog degu noru rašyti, tad matote jau antrą mano pranešimą.
Sakiau, kad straipsnis bus susijęs su rubrika, tačiau sugalvojau kai ką įdomesnio.


Dar rudenį ir žiemą mūsų drabužinėse vyravo tamsios spalvos, o dabar mes drąsiai galime iš spintų traukti ryškiausias spalvas, nes ryškios spalvos šią vasarą didžiausias mados šauksmas. Raudona, violetinė, žalia, visos be išimčių bus madingos ir lydės mus visą vasarą.
Jeigu nesi ryškių spalvų mėgėja gali rinktis nublukusias ryškias spalvas, arba į derinius įmaišyti kokią nors vieną ryškią detalę. Atrodysi ne kiek mažiau madingai.

Stardolle ryškių drabužių pasirinkimas tikrai nemažas. Čia galima rasti modelį ir dizainą patinkanti kiekvienai stardollo žaidėjai, nuo ilgiausių suknelių iki paprasto plaukų segtuko.

Pirmas derinys. Šis aprangos variantas labiau tiktu oficialiam susitikimui. Kaip matote čia panaudojau YSL palaidinę, Gucci žalias midi sijonas, aukštakulniai batai ir prie batų priderinta rankinė, kuri šiai aprangai duoda šiek tiek laisvesnio stiliaus prieskonių.
Antras derinys. Su šia apranga galima drąsiai žingsniuoti su draugėmis į susitikimą, pasivaikščiojimą, apsipirkimą ir visur, kas susiję su laisvalaikiu. Derinyje dominuojančios spalvos, mielina ir žalia.

Šis derinys skirtas vakarui. Su tokiu ne kiekvienas išdrįstų išeiti į žmones, nes spalvų mišinys išties nemažas, tačiau žiūrint į visumą vaizdas tikrai neblogas.

Niekas turbūt negalėtu pasakyti, kad ryškios spalvos negražios, arba, kad priderinus nors vieną ryškų drabužį visas vaizdas atgyja. Tačiau, turbūt vienintelis ir didžiausias tokių aprangų minusas, kad labai lengva apsirikti. Su spalvomis žaisti sunkoka, nes labai lengva nudegti, tad reikia būti labai atidžiam ir viską apgalvoti.

Konkursas

Tikiuosi, kad nors keli žmogeliai sudalyvaus šiame konkurse.
Taigi, ką gi čia reikės daryti? Sukurti scenery, kurioje turi būti ryškios spalvos. Tai nebūtinai turi būti apranga, galite kurti viską, kas susiję su spalvotumu. Nemanau, kad užduotis sunki.
Vėliau viską nufotografuok ir atsiusk edilelija@gmail.com
Dovana bus interviu, nes nieko kito sugalvoti kaip non ss negaliu.
Edita

3 komentarai:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

FaAAIANai :D o konkurse gal sudalyvausiu :D

Anonimiškas rašė...

Labai patiko straipsnis :) o DĖL KONKURSI NEŽINAU, NETURIU RYŠKIŲ DALYKŲ :d

Anonimiškas rašė...

Velnias ir vėl didžiosioms raidėm :D