2011 m. gegužės 15 d., sekmadienis

Patyčios


Kas yra patyčios? Šį klausimą atidžiau išnagrinėsime šiame straipsnyje.
Vieniems patyčios yra žiaurus dalykas, o kitiems - tai labai smagu. Žinoma, smagu dažniausiai būna tiems, kurie patys turi didžiulių problemų ir nori suversti jas kitam nekaltam žmogui.
Visi žmonės turi savaip visokių kompleksų ir tai nebūtinai turi būti išoriniai kompleksai. Kaip man vienas žmogus sakė: pažįstu daug ledinių panų, bet kai jos praveria burną, visas grožis nublanksta. Taigi visi žmonės turi tiek išorinių, tiek charakterio problemų.
Kai kurie žmonės, norintys įrodyti, kad yra viršesni, sumenkina kitus net dėl menkiausių dalykų. Jei kažkam iškilo spuogas, ''patyčių'' mėgėjas būtinai išdygs jam prieš akis ir rėš ''Tau ant nosies baisus spuogas, cha cha cha. Bjaurybė...''. Tai gal ir nėra pikta, bet čia tik pavyzdys.
Norėčiau parodyti trumputį interviu apie patyčias su Monika, šio blogo įkūrėja (planethype). A- aš, o M- Monika.
A: Sveika, Monika, mūsų interviu tema: patyčios. Kokią nuomonę esi susidariusi apie jas?
M: Sveika.. Na apie patyčias pas mane nuomonė yra tokia,kad tai yra iš tiesų pats nemaloniausias dalykas.. Esu ne vieną kartą tai patyrusi dėl menkiausių dalykų, tokių kaip kažkam negražūs batai ir panašiai, nors vis "augant" jos dingsta..
A: O ką manai apie tuos žmones, kurie tyčiojasi iš kitų?
M: Nors ne vieną kartą tai dariau, bet dariau taip kaip daro man..O tie kurie pradeda,- yra nevykėliai. Jie negerbia savęs ir visų tų ant kurių varo. Tiesiog žudo save.
A: Kaip manai, dėl ko tyčiojamasi?
M: Trumpas, bet aiškus atsakymas- iš pavydo.
A: O kodėl turėtų pavydėti?
M: Todėl,kad jie tiesiog to neturi ir negali turėti ir jiems yra pikta,todėl vien dėl to jie šmeižia žmones.
A: Na, taip, bet jeigu kokiam žmogui yra didelė žaizda, sakykim, ant veido ir tyčiotojas pasišaipys iš žmogaus, tai juk nebus pavydas. Gi ne pavydės žaizdos...
Kiek kartų pati esi ištyčiota?

M: Na, dėl žaizdos ar panašiai taip, bet.. Na tiesiog sakoma,kad geriau nesišaipyti, nes nežinai,gal ateityje likimas ir tau iškrės tokį arba žiauresnį pokštą. O iš manęs tyčiotasi.. Nelabai daug,gal vos 2,3 kartus. :)
A: Ir koks buvo jausmas?
M: Žiaurus, nemalonus.
A: Ačiū, kad pasidalijai savo nuomonėmis, iki kito karto! Norėčiau palinkėti, kad daugiau niekas iš tavęs nesityčiotų, nes esi labai graži panelė!
M: Ačiū, ačiū.
Kai kur buvo ištaisyta.
Taigi, norėčiau perspėti visus, kad nesityčiotumėte iš kitų, nes kaip sakė Monika, geriau nesityčioti, nes ateitis gali iškrėsti žiauresnį pokštą. :)

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Patiko :))))))))))))) :D

Solve1ga rašė...

Taip greit? ;o :D

Anonimiškas rašė...

Jo :D:D Aš greit skaitau ;DD

Solve1ga rašė...

Nu jau........... :D

Anonimiškas rašė...

Labai patiko. Šiaip mano manimu patyčios yra pats blogiausias dalykas. Pas mus yra toks klasiokas (vardo neminėsiu). Nežinau dėl ko, bet iš jo tyčiojasi... Įsivaizduokite įeinat į klasę ir jus pradeda tuoj pat mušti spardyti ir kitaip daužyti... Ar tai malonu? Manau, kad ne, o vėliau kalte suverčia jam. Man gaila tokių žmonių, ne, ne nukankintojo, o to kuris tai padarė. Jam tikrai blogai su smegenimis, nes normalus žmogus to nedaro...

cyplionok rašė...

Labai geras filmas yra "klasė" daugelis turbut ji matėte.Patariu pasižiūrėti :)
______________
Straipsnis laik :)

Sandruxx rašė...

Dideli Like'as:)