2011 m. gegužės 30 d., pirmadienis

Ne tik mieste gali pasilinksmint !


Sveiki,
pirmiausia, atsiprašau už neaktyvumą. Buvau išvažiavusi savaitgalį į kaimą, ten vyko labai graži šventė, (apie kurią ir bus straipsnis) tad laiko parašyt neturėjau. Taip pat dabar daug dėmesio skiriu mokslams, nes mokslo metų pabaiga.

Kadangi apie stardoll'ą nėra daug ką rašyti, parašysiu apie šventę kuri vyksta kiekvieną pavasarį Raguvoje.

Šiais metais jau 10 kartą sveikinosi konkursas "Spindulėlis". Čia vaikai nuo 7 iki 18 metų iš įvairių Lietuvos kampelių groja, šoka, dainuoja ir bando laimėti pagrindinį prizą. Ir šis konkursas jau 10 metų vyksta mažame miestelyje (negaliu jo pavadinti Kaimu) Raguvoje. Tai išties gerai, kadangi dažniausiai visokie konkursai vyksta didmiesčiuose.
Šiais metais iškentėjau ir prabuvau visą renginį. O jis buvo išties ilgas ! Nuo 12 valandos iki 17 valandos kepėme saulėje kol kiti rodė tai ką moką. Nors Raguva nėra didelė, bet žmonių susirinko išties daug. Ir buvo labai miela matyti, kad visi linksmi! Nepamačiau nei vieno pikto, susiraukusio ar įkaušusio žmogaus :) . Visas renginys vyko sklandžiai

Linksmoji vedančioji ir lūžtančios kreidelės.
"Jai gal 12 metų?" - atsukusi nugarą scenai sakau draugei išgirdusi vedėjos balsą.
Ši purkštelėjo ir aš atsisukau. Buvo labai juokinga, nes moterį kuri peržengusi jau 30 -ies metų ribą palaikiau 12-mete. :DD Ji taip keistai spygavo, kad net mikrofoną turėjo pritildyt.
Beveik įpusėjus pirmajai renginio daliai (kada dainavo mažieji) , Raguvos gimnazijos direktorė paskelbė mini konkursą "Nupieškite pati gražiausią, patį spalvingiausią ir patį kuribiškiausią aitvarą ir laimėkitę prizą !" - tarė direktorė ir maždaug 30 vaikų nubėgo prie moters su spalvotom kreidelėm. O KOKIA KOVA ! "Ma leikią melynoš" - rėkavo mažas berniukas, su kuriuo nesenai susipažinom pirkdamos popkornus. :D. Kadangi mes irgi norėjome pasirodyti, pasiėmėm keletą spalvų ir nuėjusios į aikštės pakraštį pradėjom piešti. Pikčiausia buvo tai, kad kreidelės dažnai lūždavo. Bet bendrom jėgom ir "kaimynų" pagalbą nupiešėm tris besišypsančius aitvarus ir debesėlius kuriuos aš pavadinau "prancūziškais batonais".

Didelis jaudulys ir pasipiktinimas.

Pagaliau, pasibaigus mažylių "šėlionėms", mylima direktorė pakilo ant scenos ir paskalbė laimėtojus ! Mes buvom nusiteisusios laimėti! "Kadangi aikštelėje nepakako vietos, kai kurie dailininkai turėjo pasitraukti į aikštės kraštą, " mintyse sužibo "Čia apie mus ? " " ir sveikiname komandinį darbą" "čia tikrai apie mus !" pamaniau, bet deje, prizo mes negavome. Nors mes atitikome tuos punktus, bet laimėtojomis netapome. Nusivylėme.

"Stovi namelis" ir nudegtas veidas.
Ačiū dievui atėjo pertrauka ! Per ją šoko kelios grupės iš Vilniaus. Vyresnės paliko įspūdį bet mažiukių pasirodymas ! : ooooooooooo Špagatai, virvelės, saulutės...Ko tik jos nedarė ! O mes su draugėm šokom ! Daina buvo tokia užvedanti ! jei kam įdomu - http://www.youtube.com/watch?v=kGbteooZ4l4&feature=related : D
Saulutė nudegino mano veidą, o kadangi buvau su akiniais, aplink akis viskas balta :D

Katinų bendruomenė ir laimėtojų džiaugsmas.
Kaip ir per visus konkursas, kažkas turi nutikti juokingo. Kad ir kaip negražu juoktis iš kitų, bet tada neištvėriau. Atvažiavo keturios merginos iš kažkokios "katinų bendruomenės" (nesijuokit, taip buvo pasakyta) ir kad uždainavo. Nieko nesigirdėjo. Tik murmesys. O vaizdas... Nei judesio nei šypsenos. Lyg per prievartą vytos ant scenos !
Na, pagaliau išgirdome kas laimėjo, ir buvo išties džiugu kad laimėjo ir mūsų gera draugė :)

Štai tiek apie šiltą konkursą "Spindulėlis 2011". Tikiuosi nesmerksite dėl to kad tai ne apie stardoll ar šiaip, madą.
Šiuos straipsniu noriu parodyti, kad ne vien mieste rengiamos linksmos ir šiltos šventės :)

p.s gal kas dalyvavo toje šventėje? :)
p.p.s :šiandien įdėsiu who wore it best balsavimą. Dar iki 20h. galite siusti derinius, daugiau info - http://snp4you.blogspot.com/2011/05/who-wore-it-best.html#comments

Santautė. *

1 komentaras:

Elzytėė.♥ rašė...

patinka, pagaiau kalbama ne tik apie madą ir stardoll'ą.:D