2011 m. gegužės 8 d., sekmadienis

Kažkas naujo ir linksmo


Sveiki. Šiandien noriu rašyt, rašyt, rašyt... Žodžiu man gera nuotaika. Monika nori pagyvint blogą ir aš prisidėsiu :) . Labai labai senai kažkokiame bloge mačiau vieną labai smagią rubriką. Ji vadinosi Klounas (man rodos). Tikrai nepamenu kas ją vedė. Šia rubriką dabar užsimaniau vesti čia. Todėl , kad nekiltų ginčų jog nukopijavau iškart sakau. ŠIĄ RUBRIKĄ SUGALVOJAU NE AŠ IR JOS NEKOPIJAVAU, O PERTEIKIU JUMS . Neatsakau už tai, kad kiti blogai gali būti , kad veda šią rubriką. Man nesvarbu ir visai neaktualu. Aš kitų blogų neskaitau tik SNP , nes man jis geriausias. O dabar trumpai apie rubriką.
Rubrika labai paprasta.

1.Jūs privačiai užsiregistruojate
2. Laukiate savo eilės, nes dalyviai eis ne iš eilės.
3. Privalote tylėti kai jūs dalyvaujate rubrikoje. Negalite prasitarti, kad jūsų lelė yra nuotraukoje.

Aš parinktą lėlę išdažau pridedu įvairių aksesuarų bei "išdarkau" , o jūs spėjate kuri iš 3 lėlių yra pavaizduota nuotraukoje. Paprasta kaip 2 kart 2 .

Registracija vyks taip. Jūs pakviečiate mane į draugus per stardoll.com ir prisistayme parašote "Dalyvauju.Klounas" . Tikiuosi atsiras norinčių dalyvauti.

Eglė.

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

257744

Anonimiškas rašė...

noriu dalyvauti, stardoll id 257744, ko nesuprast?

Anonimiškas rašė...

Gerai sugalvotą ;D

Anonimiškas rašė...

Egle, koks tavo stardollas?

Eglė rašė...

Užrašau tik tuos kurie registruojasi kaip reikia, nes nevaikščiosiu po komentarus ir nežiūrėsiu kas registruojasi, o kas tik šeip. Išvis nešifruosiu jūsų šifrų ;D

o 257744 tik sd žaidėją radau. Jei tai būvo omenyje tai susisiek su manim

cyplionok rašė...

idomiai cia :DDD

Viiktorija :* rašė...

Laukiam pirmo KLOUNO! ;DD